Thrasymachos

Episka lögner är Washington- och EU-nykonservativas väg till världsdominans

Jag undrade just vad mer som skulle komma efter orkestreringen av "Skripal-förgiftningen". Det tog inte många dagar och de nya lögnaktiga anklagelserna mot Syrien och Ryssland kom. Mycket lägligt. Precis när alla anklagelserna mot Ryssands "giftmord" mot sina egna medborgare i England började klinga av och alla lögner började falla samman kom anklagelserna om en ny "kemisk attack" mot det syriska folket. En attack utförd av det syriska regimen mot sitt eget folk lagom efter att USA:s president deklarerade att de amerikanska trupperna kommer "inom kort" att lämna Syrien. Det tar aldrig slut förrän Ryssland har underkastad sig Västvärldens vampyrer.

Fortsätt läs mer
18 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Den politiska cirkusen fortsätter. Varför all denna upptrappning?

Mars 2018 kommer att gå till historien som månaden där risken för krig mellan de forna allierade USA, England och Ryssland blev som störst. Västvärldens kraftansamling att förbereda oss för de enorma konsekvenserna en sådan drabbning utgör är ännu större än  kriget mot f.d. Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien.

Fortsätt läs mer
26 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Västvärldens aggressioner intensifieras. Ryssland pressad. Vansinnet fortsätter.

Händelserna de sista veckorna har varit förbluffande. Sedan den ryske presidenten avslöjade de nya ryska "domedagsvapensystemen" den 1 mars har Västvärlden blivit galen. Den USA-ledda Västvärld har sedan dess försökt att återsamla sina krafter i synkroniserade provokationer för att besegra Ryssland. Bakom kraftansamlingen är främst USA, England, Tyskland, Frankrike och Sverige. Den dramatiska upptrappningen av den Kalla-krigs-liknande fientlighet mot Ryssland hänger samman med NATO-nederlaget i Syrien.

Fortsätt läs mer
43 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Ghouta: Välkommen till ytterligare en version av Västvärldens anti-Assad och anti-Putin politiska teater

Västvärldens politiska teater har nu fått en ny scen: GHOUTA. M/S-media och politiker överöser Syrien och Ryssland med förakt för användningen av överdimensionerat våld i deras försök att befria Ghouta från paramilitärernas och jihadisternas kontroll. Fruktansvärda scener utspelas. Men jag har inget minne av att Västvärlden visade samma engagemang och oro för alla civila döda när Mosul pulvriserades av USA-ledda styrkor med mellan 9 och 11 000 döda efter 9 månaders strider.

Fortsätt läs mer
36 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Varken fakta eller Internationell rätt spelar roll för Washington och EU

Vladimir Putin har fått nog. Ryssland kommer att följa sin egen väg och kräver att Västvärlden drar sig tillbaka från Rysslands gränser och vitala intressen. I Putins politiska tal den 25 januari lade han fram hans vision om Rysslands utveckling de följande åren. Istället för att fokusera på Kremls nya massiva projekt för en nystart för ekonomin och förhoppningsvis en förbättring av livskvaliten i landet föredrar Västvärldens media och politiska elit att reagera hysteriskt på Putins "skryt" om Rysslands förbättrade militära kapacitet.

Fortsätt läs mer
34 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

München-mötet förfaller till rysk-fientligt struntprat och krigsuppvigling

Den 54:e Säkerhetskonferensen i München(MSC) den 16 februari urartade från ett event med avseende på att närma sig viktiga globala säkerhetsfrågor till obetydlig diskussionsklubb utan egentlig innehåll. Det enda som verkligen framkommit var mer propaganda för ryssfientlighet. Hur ironiskt är det inte när ett forum som proklamerar att upprätthålla global säkerhet agerar som ett forum för krig.

Fortsätt läs mer
55 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Modern Imperialism: Underkastelse eller Krig, det enda alternativet

New York Times(NYT) var en av de huvudsakliga aktörerna i USA som agiterade för Irak-kriget och för planteringen av missvisande information i många berättelser. För 15 år sedan hjälpte den amerikanska Stabschefen Lawrence Wilkerson, under tiden Colin Powell var USA:s utrikesminister 2001-2005, Powell inför FN- och Världen- att skapa en klar- falsk- bild att KRIGET MOT IRAK VAR DET ENDA ALTERNATIVET.

Fortsätt läs mer
59 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

"Om vi skall förhindra en katastrof måste människorna förstå vad som händer."

Nej det är inte Putin som säger det. Det är inte Merkel, Macron eller någon annan politiker i Europa. Det är inte heller Trump eller Netanyahu(Israel). Det är inte heller Xi Jingping(Kina) eller Kim Jong-un(Nordkorea). Det är USA:s förra försvarsminister William Perry, under Clintons första mandatperiod, som i sitt uttalande försökte tala om för sin omgivning att utan att förstå vad som händer omkring oss kan man inte inse vidden av faran som omger oss.

Fortsätt läs mer
74 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

USA, Israel och Turkiet på väg att invadera Syrien.

"Förbered er för nedslag...", deklarerade den ryske försvarsministern Alexander Orlov den 22 december 2017. USA tränar nya beväpnade styrkor i det före detta flyktinglägret i El Khaseg-provinsen. Nu när USA har slutligen blivit förödmjukat i Syrien av Assad-truppers nästan totala militära segern försöker Washington att hitta nya sätt att förstärka konflikten och kräver återigen Assad-regimens avgång. Man tror att trupperna kommer att användas i ett försök att avsätta den syriska regeringen. Det som är ännu märkligare är att styrkor från IS i Irak och Syrien och Al-Nusra(al-Qaida) kommer att bilda ryggraden i USA:s militära styrka. Ja, det är samma trupper som Ryssland, Syrien, Iran och Hizbollah har kämpat mot i flera år för att förinta dem i Aleppo, Deir ez-Zor, Ragga och andra ställen.

Fortsätt läs mer
75 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Iran 1953-2018

Iran 1953

1953 störtade USA och England den demokratiskt valda regeringen i Iran. Mohammad Mosaddegh och hans folkvalda regering avsattes efter ett statskupp och istället installerade Västvärldens- kanske Världens då-starkaste makter en diktator att styra landet till förmån för det Angloamerikanska Imperiet.

Fortsätt läs mer
72 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Det tar aldrig slut...

Det tar aldrig slut. Trots upprepade försök att länka Trump, Putin och WikiLeaks ihop, trots kontinuerliga försök att påvisa Rysslands inblandning i det amerikanska presidentvalet, trots USA:s brutna löften om NATO:s icke utvidgning österut, trots Rysslands intensiva krig mot IS och dess förintelse, trots att Ryssland inte hotar något annat land, trots Rysslands begäran om FN-inblandning i Östra Ukraina, trots Rysslands militära inringning av NATO, trots... finns inget som tyder att lögnerna och falska nyheterna som sprids av Västvärldens etablerade media avmattas.

Fortsätt läs mer
81 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

USA: "Du skall inga andra... ha jämte mig"

"USA är en stor nation, men lämna oss ifred". Så skulle många länders ledare kunna utrycka det. Alla ledare som väljer att inte ha en militär ockupationstrupp(NATO) som styr dess inrikes- och utrikespolitik. Alla ledare som väljer att förbli fria i att själva föra sin egen inrikes- och utrikespolitik till förmån för sitt eget land. Alla ledare som inte vill känna sig underlägsna och tvungna att lyda "Big Brothers"-minsta vink.

Fortsätt läs mer
88 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Västvärlden och Europa förbereder sig för det otänkbara

Mycket av den 100-åriga amerikanska krigshistoria har utspelat sig i andra kontinenter än den amerikanska. USA har sedan dess inträde på den internationella scenen, efter andra Värdskriget, sett till att föra sina "humanitära" krig och krig för "mänskliga rättigheter" samt krig för spridning av "demokratin" på annans mark.

Fortsätt läs mer
88 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Lee Oswald: "Jag är bara syndabocken."

22 november 1963, 7.55, Dallas polisstation. Oswald förs från sin cell omringad och beskyddad av civilklädda poliser. Plötsligt ligger han död skjuten av  Jack "Ruby" Rubinstein, en nattklubbsägare med Mafiakontakter. Och mordet på den amerikanske presidenten John Fitzgerald Kennedy- JFK- förblev sedan dess olöst. Trots otaliga utredningar, trots undersökande journalistik, trots hundratals vittnen av vilka många "omkom" under mystiska omständigheter, trots tagna filmer och skrivna böcker, trots FBI-agenternas egna vittnesmål, trots läkarnas utlåtanden, trots Oswalds nekande, mm, mm, mm.

Fortsätt läs mer
90 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Västvärlden vs Nordkorea: De transatlantiska barbarerna

USA:s president Trump ankom i söndags den 5 november i Japan för sin 12-dagars resa i Asien för att få ännu starkare support för sin hårda politik mot Pyongyang och sälja vapen. Medan han fortfarande satt på Air Force One, som det presidentiella flygplanet kallas, antydde han att Nordkorea kan komma i framtiden att sättas på listan för stater som sponsrar terrorism.

Fortsätt läs mer
112 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

QE-systemet: De rikas paradis

" Just nu är det som att dricka vin på en fest. Du vet att du kommer att få en baksmälla nästa dag men trots det fortsätter du att dricka..." säger Nikhil Srinivasan, investeringsansvarig i Generali Group, om den märkligaste och mest extraordinära monätera politiken, som V-världen är slav under, i historien.

Fortsätt läs mer
115 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Mycket farlig eskalering i Syrien: Imperialismens logik

Idag, lördagen den 30 september, är det två år sedan de ryska militära operationerna började i Syrien. Det har varit några misslyckanden, några viktiga segrar som kan resultera i potentiellt slut av en blodig konflikt som annars riskerar att snabbt omvandlas till en konflikt mellan Ryssland och USA som Världen inte vill uppleva.

Fortsätt läs mer
103 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

"En ny kemisk attack på väg"

Den Syriska regeringen förstörde eller lämnade över efter förhandlingar hela dess kemiska lager till Ryssland och USA 2013. Sen dess har flera attacker med kemisk gas- sarin- ägt rum i flera städer i Syrien där många civila dött, bland dem många barn. Fortfarande finns det flera terroristhållna fästen där dessa vapen fortfarande lagras.

Fortsätt läs mer
128 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Washington strävar efter en eskalering av konflikten med Ryssland, Kina, Nordkorea, Iran och Venezuela

USA är fast besluten, till glädje för många europeiska lakejstater, att försämra de redan dåliga diplomatiska relationerna med Ryssland. Det faktum att USA gav Ryssland 2 dagar i slutet av augusti för att lägga ner dess Konsulat i San Francisco kan inte tolkas på annat sätt. Inte heller kan FBI:s lördagsrazzior den 2 september eller den presstituerade medias rapportering tolkas på annat sätt.

Fortsätt läs mer
147 Träffar
0 Kommentarer
Thrasymachos

Lever vi i ett dårhus? Det globala dårhuset.

Den 6 augusti 1945, kl. 8.15 i Hiroshima och den 9 augusti 1945, 11.02 i Nagasaki detonerade på order av USA:s president Harry S. Truman de första och enda atombomberna som någonsin använts i krig, för att skapa fred. Omkring 200 000 människor dog i direkt anslutning till detonationen eller de närmaste dagarna. I år 72 år senare dör folk fortfarande av "fredsbombernas" effekter.

Fortsätt läs mer
132 Träffar
0 Kommentarer

Taggar (Etiketter)

Ukraina JFK Mordet på Kennedy Demokrati Krim Yeltsin-Putin Östra Ghouta Vem fan bryr sig Obamas krokodiltårar Ryska invasionen Multipolär värld Västvärlden fångad i en våldspiral IS USA:s allierade Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Alexis Tsipras Amerikanska baser=Vasallstat Statskupp Västvärldens vampyrer Revolution Solon atenaren Slakten I mosul 11 september 2001 Det tar aldrig slut OPCW Imperialismen Trumps krigskabinett Putins tal Internationell rätt Vem tjänar på giftattacken? Project Veritas Jack Ruby 2 Krösus USA:s terrorhandlingar Statskuppen i Iran 1953 Syriza Underkastelse eller Krig Annektering USA-NATO-EU Skyldigheter Obama en bedragare Ansvarsfull europeisk politik Carl Bildt England och den politiska cirkusen. 5 minuter innan "midnatt" Meningslöst att tala med Väst EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland Reporter utan Gränser Warren-kommissionen Amerikanska Gulag El Pais Europas krigsbrott Färgrevolutionen i Iran 2018 Plundring av Grekland Modern Imperialis SvD Ron Paul Ansvar Västs nederlag i Syrien Obama en krigsförbrytare Undrminera EU Nytt sarinattack på väg Petrodollar G20-mötet Europa:stumma underhuggare Rysslands oövervinliga vapen USA:s krigsbrott i Mosul "Ryska propaganda" Lee Harvey Oswald Acela-korridoren Mördarorganisationen NATO Spetznaz USA:s krigsbrott nätneutralitet Mordet på Milosevic Imperialismens logik Fredrik Karén Novichok An die Freude Konspirationsteori George Sorros Trump Oligarkernas fiende Jan Öberg Georgien McCarthyismen Hamburg en krigszon USA-ledda Imperiet Putin:lämna oss i fred Ukronazisterna PropOrNot Ukrainanazisternas manifestation USA:s statskupper Deir ez-Zor John Kiriakou Internetcensur Svavlet Udo Ulfkotte amerikansk fundamentalism Engelska provokationer Merci beaucoup France Kina omringas William Binney Trump/Putin Det globala dårhuset SBU Förbjud Vänsterrörelsen Utrottningen i Östra Ukraina 2 minuter innan midnatt Ukrains invasion av Krim Fejknyheter Uncle Sam William Blum Det är värd priset Northwoods Project Stanislav Petrov Sanktioner mot Kina IPE Europas träldom Sergei Skripal Glöm fred i Syrien USA: press på Kina Liberal demokrati Trump vs etablissemanget nonbeingzone MH-17 Palatskuppen mot Trump Lundin Oil USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 Folkstyre Ukrainas annektering av Krim H.R. 5732 Nordkorea Gramski Operation Gladio Ryska atleternas bannlysning Eviga krigspartiet Sanning Zombifiering Europas vansinne Ryssland pressad. Irans isolering Sydkinesiska Sjön Papadopoulos Europeiskt återuppvaknande Vita västvärldens dominans JIT Häxjakten mot Trump RAND Corporation MSC Theokrati Vanessa Beeley God Bless America Vänstern i koalition med högern Israel bombar Syrien Västvärldens besatta kampanj Trumps FN-tal FN Gasattacken i Douma Amerikansk korståg SOHR Västvärldens distopy USA:s tvåfrontskrig Manafort och Gates EU en dödszon Trump luras till krig Alvin A. Snyder Turkiet invaderar Syrien Kommittén för befrielse av Irak Forum för Krig Daniel McAdams The Kitchen Är det redan över för Trump? Statskupp i USA Googlecensur Konflikten eskalerar Jugoslavien John Bolton Kiev-USA-Europa strategi Vita Hjälmarna Europas öde Chang Wanguau Bombs for Peace Splittrat EU Mörda Assad Krigsvalet Religiös fascism KREAB Avhumanisering Protagoras Falska vinster Betalda demostranter Det Turkiskt-kurdiska Kriget Jus ad bellum Imaginär fiende Koreakonflikten Europeisk integritet James Petras Slutgiltiga offensiv Missiler mot Damaskus Nordkoreakrisen Jens Stolenberg Obamas fredspris Bomba Iran USA hotar Ryssland Religionens ok Bildt-Georgien Värdebaserad racism Sofisterna QE Färgrevolution i Washington USA:s finde nr 1 III:e Världskriget Der ez-Zor Mjuk makt Slakthuset Damaskus inte fred Obams fredspris han vill OPCV FN-rapporten om Israel och apartheid Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför USA leda ett internationell upprop NATO vilken mandat har dem Vampyrer Falska alternativ till Krig kommissionen skrev ett brev Vem är monstret? kanadensiska antidopping Trojkans krigsbrott Modern Imperialism Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska Ingen giftattack i Gouma Morder på Syrien 15 år efter 9/11 Apokalypsen nära USA :s planer kräver

Toroni

Besökare

Vi har 33 besökare och inga medlemmar online