Fria tankar

Tankar och funderingar om det ena och ...

VAD GÖRA NU? Vem är monstret?

Två händelser som ägt rum inom loppet av en månad hade kunnat resultera i en apokalyps. Två händelser den 4 mars med förgiftningen av Sergei Skripal och hans dotter Julia i Salisbury i England och gasattacken den 7 april i Douma i Syrien utanför Damaskus. Den andra händelse innebar över 40 påstådda döda och hundratals skadade, som Västvärlden med USA i spetsen och svansarna England och Frankrike och i förlängningen EU, har valt som anledning för att påbörja det så efterlängtade III Världskriget.

Tack vare Rysslands humanitära och moraliska samvete har apokalypsen kunnat avvärjas. Denna gång.

Fredagen den 13 april 2018. Dagen då Världssamfundet ytterligare en gång blev åsidosatt, kränkt och förminskat. Attacken mot Syrien utan FN-resolution var ytterligare ett folkrättsbrott och historien kommer att skuldbelägga USA och dess krigshundar precis som var fallet med Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen, Jemen.

Ett folkrättsbrott ja men vad gömmer bakom attacken? Hur kan man förstå att ingen militär reaktion kom från Ryssland? Är det den ryska regeringens humanitära och moraliska storhet som tillät en meningslös militär attack mot Syrien för att rädda ansiktet på USA:s president? Inga gasmoln efter bombningarna. Inga döda.

Ryssland har för avsikt att undvika en konflikt inte för att Ryssland är rädd för den amerikanska militären utan därför att hon förstår att man har att göra med regeringar som är psykopater som är villiga att förstöra inte bara länder i Europa (Jugoslavien) och 7 muslimska länder de sista 17 åren utan även hela mänskligheten.

Därför undviker Putin varje orkestrerad konfrontation och står därmed på den internationella lagens och de rättsliga normernas sida. Men Ryssland har tydligen svårt att förstå att det är fruktlöst och meningslöst att "undvika" Washingtons provokationer. Denna meningslösa och otillräckliga attack och denna  fruktlösa "seger"- över vad och vem kan man fråga sig- kommer förmodligen att leda till värre provokationer. Och kanske nästa provokation kommer att orkestreras i ett läge då Washington och gänget befinner sig i ett mera gynnsamt läge.

I frågan om Skripal-fallet har det konstaterats av OPCV- Organisation för förbud mot kemiska vapen- att visst var det ett nervgas som användes men att det går inte att avgöra vilket det är. I vilket fall som helst är det inte Novichok som den engelska regeringen påstår. Vidare kan inte OPCW avgöra om det är rysktillverkat eller inte. Det är inte heller deras ansvar att utpeka någon som ansvarig. Den 12 april deklarerade OCPW att man inte kan hålla någon ansvarig eller identifiera källan till giftet. 

I enlighet med den statliga schweiziska Spiez-labboratoriet identifierades giftet som BZ. Ett gift som aldrig producerats i Ryssland men som har nyttjats av USA, England och flera andra NATO-länder. Resultatet fastställdes efter att proverna från London analyserades av Spiez Laboratory. Det schweiziska centret skickade därefter resultaten till OPCW. "Moskva kommer att ställa frågan till OPCW varför inte informationen från Schweiz upptogs i sin rapport" sade den ryska ytrikesministern Sergei Lavrov den 14 april.

Labbet är ett internationellt erkänt center och är en av de 5 av OPCW ackrediterade permanenta centra. Tydligen verkar ingen vara intresserad av en opartisk utredning.

Jag har tidigare skrivit om de av syrierna och ryssarna "misstänkta" gasattacker på olika platser runt om i Syrien. Syrien har inga massförstörelsevapen. Det såg Ryssland och USA till redan 2014. Jag har också skrivit om vilka informationskanaler som använts för att demonisera syrierna och ryssarna. Kanalerna som "Vita Hjälmar" exempelvis är nära knutna till jihadister och IS. Hur kan det annars förklaras att de alltid är där när gasattackerna äger rum? Och alltid innan terroristerna ger upp.

Den ryska stabschefen för ryska militära styrkorna Valery Gerasimov varnade redan den 13 mars att det ryska försvarsministeriet fick tillförlitlig information om planer att terroristerna kommer att rikta en falsk kemisk attack mot civila i Östra Ghouta. I enlighet med Gerasimov var "Vita Hjälmar"-aktivister och det medföljande filmteamet redan på plats med den nödvändiga sattelitutrustningen för att sprida nyheten om attacken till världsmedia.

Det ryska sändebudet i OPCW Alexander Shulgin sade den 16 april att den kemiska vapenprovokationen i Syrien utfördes av icke-statliga organisationer, pseudo-humanitära NGO:er sponsrade av den syriska  regeringens motståndare, som USA och England betalade för. "...inget incident ägde rum den 7 april i Douma och allt detta var en planerad provokation av den engelska underrättelsetjänsten, troligen, i samarbete med deras allierade i Washington med avsikt att missleda den internationella gemenskapen och rättfärdiga aggressionen mot Syrien" deklarerade Shulgin.

Enligt Shulgin har man inte funnit bevis att attacken i Douma överhuvudtaget ägde rum. "Inte ett enda vittne, inga förgiftade personer kunde hittas på sjukhuset."

Shulgin poängterade också att när delar av Östra Ghouta hade befriats upprättades ett avtal med de sista militanta grupperna i Douma om ett tryggt uttåg ur staden för att förflytta dem och deras familjer till Idlib-provinsen. Hur kan det vara möjligt att under sådana premisser attackera Douma med kemiska vapen? En annan fråga är förstås varför alla dessa mördare skulle garanteras en säker väg ur staden och förflyttas till ett annat terroristnäste?

Den 13 april avbröts den engelska generalmajoren Jonathan Shaw mitt i en intervju med Sky News- kolla i Youtube- när han ifrågasatte Londons beskrivning om den påstådda gasattacken i Douma. På Samantha Washingtons fråga om den ryska regeringens ansvar som skulle trigga en engelsk intervention i Syrien utan det engelska parlamentets godkännande svarade han "...Vilket möjligt motiv skulle utlösa en kemattack från Syrien vid denna tidpunkt och i det stället[Douma]?"

Shaw avbröts och försvann från skärmen efter att han tillade "Syrierna vinner, vill ni inte ta inte mig på orden, ta den amerikanska militären på orden." Sedan stängdes han av.

George Galloway, f.d. engelsk parlamentsledamot, som anser att gasattacken i Syrien med den USA-ledda missilattacken som konsekvens var "medvetet fabricerad" menar att bombningarna var ett cyniskt försök att underminera OPCW-utredningen. Bombningarna ägde rum dagen innan OPCW-inspektörerna skulle besöka Douma.

"Det är mycket svårare nu" säger Galloway "för OPCW att rapportera något negativt därför att den kommer att exponera England, Frankrike och USA, tre medlemmar ur säkerhetsrådet, för att ha utlöst ett krig på helt falska premisser. Vi får hoppas att OPCW agerar med professionell integritet..."

Den 16 april sade Shulgin att "USA och dess allierade inte är intresserade av en verklig utredning av den påstådda attacken."  

Besöket av OPCW för att utreda det påstådda gasattacken föregicks av Västvärldens bombningar. Varför USA, England och Frankrike inte kunde vänta med bombningarna efter OPCW:s besök i Douma är oklart och har knappast diskuterats bland våra politiker eller media. Efter diverse försök att komma in i Douma var det inte förrän lördagen den 21 april som OPCW fick tillgång till Douma i samarbete med FN och Ryssarna. Vi får se vad de kommer fram till.

Men misstänksamhet uppstår, för frågan är om det finns någon i Västvärlden som är intresserad av vad som verkligen hände. F. Michael Maloof, en f.d. Pentagon-säkerhetsanalytiker sade att tidpunkten av bombningarna visar att USA och dess Västallierade inte bryr sig om en utförlig utredning om vad som hände den 7 april. "Att verkligen finna vem som är bakom gasattacken är inte deras motivation."

Förutom ryssarna är det flera Västjournalister som besökte Douma och inte hittade några bevis för gasattacken. Efter besöket i Douma och intervjuer och videotagningar börjar nu de flesta ifrågasätta om "gasattacken" verkligen ägt rum.

Den franska pressagenturen- AFP- en av världens största nyhetskanaler och även den engelska onlinetidningen the Independent har ifrågasatt om klor eller annan gas överhuvudtaget användes mot den syriska befolkningen i Douma den 7 april.

AFP pratade med Marwan Jaber en läkarstudent som bevittnade sviterna efter den postådda gasatacken och konstaterade att dagen för attacken var det ingen som kom in till sjukhuset med symptom på en kemiska attack. Ollie Richardson, 17 april.

"Några som kom in " berättade Jaber "led av astma och lunginflammation. De behandlades rutinmässigt och vissa skickades hem. De visade inga symptom på en kemiska attack. Men några främlingar kom in medan vi befann oss i ett kaotisk läge och började spruta vatten på människor och vissa av dem filmade det."

Dr. Assim Rahaibani, läkare i Douma, berättade för den engelska prisbelönta journalisten Robert Fisk, the Independet, att alla läkare han jobbade med "visste vad som hade hänt." Rahaibani var inte själv där. Enligt Rahaibani bildades väldigt mycket rök och damm vid bombningarna[syriska mot terroristerna] som spred sig även till källaren där människor sökte skydd. "Människor som led av syrebrist började strömma in. Sedan, en "Vit Hjälm" vid dörren skrek GAS! och panik bröt ut. Människor började slänga vatten på varandra. Ja, videon togs här, den är äkta, men vad man ser är människor som lider av syrebrist- inte gasförgiftning."

Fisks rapport går emot den frenetiska M/S-media-kampanjen som redan dömt Syrien och Ryssland som krigsförbrytare. Fisk har varit utrikeskorrespondent i Mellanöstern under 40 år. Av Frisks undersökande journalistik framgår att ingen gasattack ägde rum den 7 april till skillnad vad USA, England och Frankrike har deklarerat i hysteriska toner de 3 sista veckorna.

Det som Fisk kom fram till efter många intervjuer med den lokala befolkningen och läkarna är i stark motsättning med vad den amerikanska, engelska och franska regeringen har deklarerat vilket kulminerade i de USA-ledda bombningarna i Syrien. Och inte nog med det. Dessa "monster" förebehåller sig rätten att fortsätta bombningarna i Syrien- "om regimen återupptar de kemiska vapenattacken på civila."

Enligt Fisk har incidenten, i likhet med vad den syriska regeringen och dess ryska allierade har sagt, iscensatts av de "Vita Hjälmarna" som arbetar hand i hand med de ökända terroristgrupperna som Jaysh al-Islam och Al-Nusra Front. Hjälmarna är också på de amerikanska, engelska och franska underrättelsetjänstens lönelista. 

Och angående de tiotals döda och hundratals skadade som Västvärldens regeringar och dess avtrubbade media anklagade "djuret Assad" och de ryska medbrottslingar: DE EXISTERADE INTE. DET FINNS INGA BEVIS FÖR DE PÅSTÅDDA OFFREN.

Fisk rapport som är mycket läsvärt har naturligtvis ignorerats av Västs M/S-media som istället anklagar honom att var en syrisk och rysk lakej.

Den tyska RTL-gruppen, ntvde, intervjuade en läkare som arbetade på sjukhuset i Douma :"Det fanns inga patienter med symptom av kemisk attack!"

Flera alternativa källor är Eva Bartlett, Vanessa Beelay, Patrick Hennigsen, Rick Sterling, Malik Ayub Sumal mf.

Den 21 april sade den Tysklands ZDF reportern att Douma-incidenten var en falsk-flagg-attack. Uli Gack som besökte ett flyktingläger nära Damaskus där 20 000 människor från Östra Ghouta och i synnerhet från Douma flytt beskrev live i tysk TV, ZDF Heute, hur människornas beskrivningar inte alls överensstämde med vad vi i Västvärlden har fått läsa och höra. 

Vad de flesta ögonvittnen berättar är följande: "De filmade oss och sedan kom en man och började skrika att det var en kemattack...Människor blev rädda och började slänga vatten på varandra och använda inhalatorer. Läkarna sade att det förekom ingen kemisk förgiftning." 

Gacks rapport avfärdades som "propaganda" av flera tyska journalister. Björn Stritzel, Tyska Bild, som har haft intensiva kontakter med IS-terrorister attackerade Gack och kallade hans rapport för en "otrolig pro-Assad-propaganda på Tysk TV." 

Det är tydligt att vi bör tro mer på IS-terrorister och dess avarter som Hjälmarna, SAMS, SOHR och politiker som inte ens besökt Douma än journalister som varit på plats och ger oss en annan bild än den vi dagligen blir matade med.

Inget kan rättfärdiga den USA-ledda trojkan att ta sig rätten att vara, domare, jury och bödel oavsett vilka vapen som används. Det finns en internationell process som måste följas. Missilattacken mot Syrien demonstrerar trojkans likgiltighet inför internationell rätt och dess tidpunkt innan en ordentlig utredning har gjorts reser allvarliga frågor.

"Detta är ett cyniskt agerande. Det är olagligt enligt internationell rätt, olagligt enligt amerikansk rätt" sade Robert Naiman, Just Foreign Policy, 14 april. 

Som vanligt var Västvärldens vanvettiga media snabb att dölja Trumps, Mays och Macrons spår av krigsbrott i Syrien. Om någon är ansvarig för att manipulera brottsplatsen är det NATO-trojkan som skyndade sig att bomba Syrien just innan OPCW-inspektörerna skulle anlända i Syrien inbjudna av den syriska och ryska regeringen.

Hela den amerikanska, brittiska, franska men även svenska M/S-media genomsyrades av vad de "Vita Hjälmarna", det syriska människorättsobservatoriet(SOHR) och den syrisk-amerikanska medicinska gemenskapen(SAMS) förmedlat som kallas för tillförlitliga och objektiva när de i själva verket är alla en del av den regim-ändrings-kampanjen i Syrien sponsrade av USA och dess allierade i Europa. 

Sanningen räcker inte alltid till. Trots att den ryska regeringen har de bästa avsikterna provocerar dess medmänsklighet Västvärldens ondska. Rysslands moraliska hänsyntagande skulle kunna leda Världen till Armageddon. Anledningen är att de nykonservativa som nu kontrollerar den amerikanska och europeiska utrikespolitiken kommer inte att sluta orkestrera händelser för att anklaga Ryssland.

Ju längre Ryssland väntar med att sätta ner foten desto tuffare blir provokationerna. Ryssland kommer då att antigen kapitulera eller ... 

Ryssland måste konfrontera USA:s och EU:s aggressivitet så fort som möjligt annars kommer den att fortsätta tillta.

Under tiden USA och flera av sina underhuggare som vanligt under falska premisser bombar Damaskus avvärjde den syriska armén en IS-attack från al-Yarmouk, en ficka i Södra Damaskus förorter som är i händerna på dessa terrorister - några få tusen- som passade på för en månad sen att erövra några områden medan den syriska armén var upptagen med att konfrontera de hårt beväpnade IS-trupperna i Östra Ghouta.

Frågan är om en kemattack inte är på gång snart i Syrien igen. Så fort dessa jihadister är på väg att förintas. Det är ju ett accepterat mönster. Terroristerna iscensätter med Västvärldens goda minne och samarbete en gasattack och väntar på att USA och NATO skall komma för att "straffa", VEM?

För övrigt säger den franska volontären Pierre Le Corf - NGO "WeAreSuperheroes"- att "Vi bombas av amerikanerna, fransmännen och engelsmännen, vilket betyder att mer vedergällning är på väg om en ny kemisk attack äger rum, vilket följaktigen kommer att äga rum i Idlib inom en månad."

Vi är osynliga.

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Frånvaron av sanning: ett axiom i Västvärlden
Episka lögner är Washington- och EU-nykonservativa...
 

Taggar (Etiketter)

Ukraina Krim Demokrati Sanning JFK Mordet på Kennedy Gula Västarna Theokrati Folkstyre Statskupp Annektering SvD Fredrik Karén Udo Ulfkotte IPE FN Jugoslavien Europeisk integritet Mjuk makt Imperialismen Carl Bildt Petrodollar Georgien amerikansk fundamentalism Europas träldom Europas vansinne Amerikansk korståg Kiev-USA-Europa strategi Slutgiltiga offensiv Yeltsin-Putin Putins tal Meningslöst att tala med Väst Europa:stumma underhuggare USA-ledda Imperiet Utrottningen i Östra Ukraina Lundin Oil RAND Corporation Kommittén för befrielse av Irak KREAB Bildt-Georgien Alexis Tsipras Syriza Plundring av Grekland Mordet på Milosevic Kina omringas USA: press på Kina Sydkinesiska Sjön USA:s tvåfrontskrig Chang Wanguau Konspirationsteori 11 september 2001 USA:s finde nr 1 Jus ad bellum Statskupp i USA Operation Gladio Northwoods Project John Kiriakou USA:s krigsbrott Europas krigsbrott USA:s terrorhandlingar IS USA:s allierade USA hotar Ryssland Krigsvalet Alvin A. Snyder JIT SBU MH-17 McCarthyismen Acela-korridoren Amerikanska Gulag Multipolär värld Obamas fredspris Splittrat EU EU en dödszon Europeiskt återuppvaknande Trump vs etablissemanget Trump/Putin Trump Oligarkernas fiende Protagoras Sofisterna Revolution Skyldigheter Ansvar Mördarorganisationen NATO Daniel McAdams Vanessa Beeley H.R. 5732 Fejknyheter PropOrNot "Ryska propaganda" Reporter utan Gränser Project Veritas Obamas krokodiltårar Obama en bedragare Obama en krigsförbrytare Slakten I mosul Färgrevolution i Washington Betalda demostranter Är det redan över för Trump? Vänstern i koalition med högern Gramski William Blum USA:s statskupper Ukronazisterna Ukrains invasion av Krim Ukrainas annektering av Krim USA:s krigsbrott i Mosul Vem tjänar på giftattacken? Vem fan bryr sig Nordkoreakrisen Europas öde Västvärldens distopy Irans isolering Glöm fred i Syrien Merci beaucoup France An die Freude Mörda Assad Bomba Iran Västvärlden fångad i en våldspiral 2 5 minuter innan "midnatt" G20-mötet Hamburg en krigszon Förbjud Vänsterrörelsen Palatskuppen mot Trump Häxjakten mot Trump Trump luras till krig Vita västvärldens dominans nonbeingzone Det globala dårhuset Jan Öberg Nytt sarinattack på väg OPCV OPCW Der ez-Zor Koreakonflikten Konflikten eskalerar Trumps FN-tal Eviga krigspartiet Sanktioner mot Kina Svavlet Imperialismens logik Spetznaz Deir ez-Zor Det är värd priset El Pais Krösus Solon atenaren QE Falska vinster The Kitchen God Bless America Nordkorea Uncle Sam Ukrainanazisternas manifestation Lee Harvey Oswald Jack Ruby Warren-kommissionen Ryska invasionen Jens Stolenberg Bombs for Peace Manafort och Gates Papadopoulos Liberal demokrati William Binney George Sorros Undrminera EU Ansvarsfull europeisk politik Det tar aldrig slut III:e Världskriget Imaginär fiende Googlecensur Västvärldens besatta kampanj Ryska atleternas bannlysning Stanislav Petrov Internetcensur nätneutralitet Färgrevolutionen i Iran 2018 Statskuppen i Iran 1953 Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Religionens ok Religiös fascism Turkiet invaderar Syrien Det Turkiskt-kurdiska Kriget Israel bombar Syrien Modern Imperialis Underkastelse eller Krig Amerikanska baser=Vasallstat Värdebaserad racism Avhumanisering MSC Forum för Krig USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 2 minuter innan midnatt Putin:lämna oss i fred Rysslands oövervinliga vapen EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland Internationell rätt Östra Ghouta Missiler mot Damaskus SOHR Vita Hjälmarna Ryssland pressad. Sergei Skripal Engelska provokationer Novichok Västs nederlag i Syrien England och den politiska cirkusen. Trumps krigskabinett Slakthuset Damaskus James Petras John Bolton Gasattacken i Douma Zombifiering Ron Paul USA-NATO-EU Västvärldens vampyrer Apokalypsen nära Ingen giftattack i Gouma Trojkans krigsbrott Vem är monstret? ECRR OPWC Robert Fisk Axiom Trump den imbecille Auktoritarism EU contra Nationalstaten CAS Teknikrati Ryska atleterna friades Ingen fred med Ryssland Helsinforsmötet Trump-Putin mötet Kuppen mot Trump Förrädaren Trump Lucy Parson Thrasymachos Scott Ritter Ny kemisk attack i Syrien Vi är alla idioter Liberalismens doktrin Samir Amin Politisk dygd Protagóras Kertjincidenten. Isolera Ryssland Stephen Cohen Undantagstillstånd Upp och kämpa människa Befolkningens plundring EU:s statsskuld Kropotkin MH17 Fredspriset 2009 9/11 Statskuppen i Ukraina Goda-Onda Den begravda revolutionen Politiska krav Totalitarismen i Europa Finansialiseringen V för Venezuela Gamarna i Caracas USA:s statskupp i Venezuela Guaidó folkets färrädare CANVAS Apartheidkuppen i Bolivia Evo Morales Socialistiska reformer Anderna Aymara-folket Julian Assange Mänsklig förnedring Visselblåsare Edward Snowden Wikileaks Kina Ryssland USAs krig mot Kina Europa offras FNstadga artikel 51 R2P Rysslands rätt till intervention Ändlös konflikt därför han vill inte fred USA :s planer kräver Morder på Syrien Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska kanadensiska antidopping kommissionen skrev ett brev vilken mandat har dem leda ett internationell upprop 15 år efter 9/11 Lance deHaven-Smith Obams fredspris FN-rapporten om Israel och apartheid Modern Imperialism Falska alternativ till Krig Vampyrer USA NATO Nationalstaten WADA rättvisa frihet Kemisk attack i Syrien Statskuppen i Ukraian 9 September 2011 Wikealiks

Toroni

Besökare

Vi har 26 gäster och inga medlemmar online