Episka lögner är Washington- och EU-nykonservativas väg till världsdominans

Jag undrade just vad mer som skulle komma efter orkestreringen av "Skripal-förgiftningen". Det tog inte många dagar och de nya lögnaktiga anklagelserna mot Syrien och Ryssland kom. Mycket lägligt. Precis när alla anklagelserna mot Ryssands "giftmord" mot sina egna medborgare i England började klinga av och alla lögner började falla samman kom anklagelserna om en ny "kemisk attack" mot det syriska folket. En attack utförd av det syriska regimen mot sitt eget folk lagom efter att USA:s president deklarerade att de amerikanska trupperna kommer "inom kort" att lämna Syrien. Det tar aldrig slut förrän Ryssland har underkastad sig Västvärldens vampyrer.

De flesta Imperierna är i behov av externa hot ledda av hotfulla skurkar för att rättfärdiga massiva militära utgifterna, auktoritära makter och ändlösa krig. Det Sovjetiska sammanbrottet i början av 90-talet innebar åtminstone för en viss tid att Kreml inte längre kunde utgöra ett seriöst hot mot det Angloeuropeiska Imperiet. I alla fall inte upprätthålla ett tillräckligt hög skräcknivå för att Västvärlden skall känna sig uppenbart skrämd.

Plötsligt kom den post-9-september-era där muslimerna fick huvudrollen i Västvärldens skräckteater-uppsättning. Al-Qaida och dess ledare bin Laden fick bli den första att hålla skräckpjäsen levande. Efter hans död fortsatte Al-Qaida sin roll som Västvärldens fiende för att så småningom ersättas eller sammabindas med ISIS(bildandet av Islamiska Staten) och al-Baghdadi där "jihadism" blev ledande i rollen som Västvärldens främsta hot och fiende.

Efter den katastrofala attacken den 9 september 2001 i New York, där ca 3000 oskyldiga dog, har de olagliga krigen i terrorismens namn och nedbrytningen av IS och Al-Qaida lite varstans i Mellerstaöstern, främst i Irak, Libyen och Syrien, lett till, sedan Obama-regimen, utmålningen av Ryssland som det allvarligaste hotet mot USA.

Plötsligt efter Rysslands inblandning i Syrien 2011 på Assads sida, mot USA, EU och NATO, för att förhindra avsättandet av den syriska presidenten och splittringen av Syrien, ja sedan dess, ser vi den nya generationens teaterregissörer som gång efter gång placerar ryssarna som superskurkar utan moral, etik eller värden på den centrala scenen.

Västvärlden behöver ryssarna. Vi alla behöver ryssarna. Utan ryssarna hade varken NATO eller Västvärlden existerad i den utformningen vi ser nu. Att hela Västvärlden idag har slutit sig samman bakom Washington-administrationen visar bara hur stark indoktrineringen grundat på lögner är. Hur vi kontinuerligt dag in och dag ut matas med lögner för att luras tro att Ryssland utgör ett sådant stor hot mot vårt värld. Att ingjuta skräck för att rättfärdiga konsekvenserna av ett krig.

Det har varit så många lögner från Washington, NATO och Bryssel att människorna i Västvärlden inte längre vet vad som är sant. Att under så många år svälja så många lögner kan inte leda till något annat än en idiotförklarat befolkning- en zombifiering. En befolkning som inte längre vill se annat än lögner. Som inte längre kan förstå att lögner inte är annat än en manifestation på misslyckande. Som hindrar oss att se vad som händer innanför våra gränser utan nöjer oss att titta på det som påstås hända utanför vår dörr.

Den senaste tidens lögner från den engelska premiärminister, engelska utrikesminister och försvarsminister om mordförsöket på Skripal är ytterligare ett försök att ljuga, demonisera och avhumanisera Ryssland och Putin. Att de kan komma undan lögnerna under så lång tid hade inte varit möjligt om det fanns någon respekt för sanning i Västvärldens regeringar och media.

Men vem bryr sig när inte ens vetenskapsmännen i Porton Down-laboratorium i England kunde konstatera att nervgiftet var tillverkat i Ryssland? De engelska vetenskapsmännen är värda all beröm för att inte låtit sig bli tvingade från den engelska regeringen att ljuga om giftets ursprung. Men den engelska regeringens gick ut till media med följande:

"Analys av världsledande experter...i Porton Down klargjorde att Novichok-nervgasen är militärtframtagen och producerad i Ryssland." Därmed blev lögnen sanning.

Det är nog lite tvivel att attacken på Skripal var en orkestrering av de "mörka" amerikanska departementen och engelska underrättelsetjänster. "Det påminner " skriver Paul Craig Robert " när George W. Bush gavs en färdig text att läsa om 9 september, den engelska regeringen fick en text att läsa om Skripal-förgiftningen."

England skulle inte ha mage att göra ett sådant utfall mot Ryssland. Inte utan "the big boss" USA. England är ett marginaliserat land idag. I synnerhet efter Brexit. De skulle aldrig ha vågat provocera Ryssland på detta sätt utan sina HERRARS tillåtelse.

Vad som är bakom denna plötsliga attack mot Ryssland är en gåta om man inte ta med i beräkningen att krig är en möjlighet. Demoniseringen av Ryssland som började när Putin blockerade Obamas planer att invadera Syrien- på Israels begäran- och Obamas bombningar av Iran- också på Israels begäran- kan tyckas se ut som en förberedelse för Västvärldens befolkning för krig med Ryssland.

Avsättningen av presidenten Putin, underkastelse av Ryssland såsom under Jeltsins tid och plundringen av landet är prioritering nr UNO för Västvärlden. Detsamma gäller även Syrien.

Scenariot är detsamma. Innan Washington och dess hejdukar förstörde Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen, Yemen mm och även försökte att förstöra Syrien genom de så kallade" demokratiska rebeller" demoniserade Washington, NATO och Bryssel både dessa länders ledare och själva länderna de slutligen förstörde. Det finns ingen anledning att tro annat än att Ryssland och Syrien är på väg att förstöras på samma sätt.

Så scenariot har Washington jobbat med i decennier. Och det har fungerat. Det har fungerat därför den hjärntvättade befolkningen i våra länder tror på vår egen godhet och att vi är Världens moraliska svärd som kan svingas runt och huga av Lernea Hydras huvud.

Det finns ingen annan tolkning än att vi befinner oss på tröskel till krig. Och alla medel är välkomna. De senaste sanktionerna mot Ryssland, efter Skripal-fallet- är ett sätt att tvinga de Atlantiska Integrationister i den ryska regeringen och affärs- och finansiella eliten att ta ställning mot Putin. Budskapet är att ni kommer aldrig att bli accepterade av Väst om ni inte gör av er av Putin och acceptera Washingtons herravälde. I denna samling ingår även medlemmar av den ryska vetenskapsakademin som värderar sina relationer med Västvärldens huvudstäder högre än sitt eget lands självständighet.

Förutom den politiska och ekonomiska och finansiella eliten försöker nu Västvärlden att vända även de ryska atleterna mot Putin. De falska dopinganklagelserna och förbud att delta i de olympiska spelen under den ryska flaggan förra året och ansträngningarna nu att ställa in eller bojkotta fotbollsvärldskuppen i Ryssland är ett sätt att uppmana ryska atleterna att ta avstånd från Putin. Antigen blir ni av med Putin eller blir vi av med er.

Spänningarna mot Putin och Ryssland måste hållas på topp. Mycket lägligt efter det påhittade Skripal-fallet kom gasattacken på civila i Douma i Östra Ghouta. Varje gång de så kallade "rebellerna", en samling av IS- och Al-Qaida-terrorister understötta av Västvärlden, håller på att tillintegöras av den syriska armén och tvingas att lämna sina terrorfästen kommer en gasattack utförd av den "syriska regeringen" på civila. Groteska scener av oskyldiga människor publiceras i Västvärldens media.

Alla gasattacker och det har varit många sådana har inrapporterats av de ökända Vita Hjälmarna- märkligt att de alltid befinner sig på plats- som arbetar hand i hand med terroristerna och är finansierade av USA och England. Samma gäller även för SOHR, den Syriska Människorättsobservatoriet som har sin bas i England. Märkligt att dessa kemiska attacker alltid inrapporteras och sprids av dessa organisationer. Dessa organisationer är Washingtons propandamaskiner vars mål är att skapa falska nyheter om iscensatta händelser.

Dessa provokationer har som målsättning att skydda terroristerna och den oförsonliga radikala oppositionen som har vägrat att lösa konflikten politiskt och möjliggjort våldsanvändningen av externa aktörer. Det är tydligt att så länge USA och NATO håller sig fast i Syrien och så länge det finns fickor av IS- och Al-Qaida anhängare kommer de kemiska attacken på civilbefolkningen att fortgå. Attackerna, egentligen morden på civila, används av dessa ondskans makter för att förinta Assad, balkanisera Syrien och demonisera Ryssland och Putin.

Både Skripal-bluffen och attacken i Douma ämnar att "provocera den amerikanska krigsmaskinens vrede" skriver journalisten Vanessa Beeley, Medium webside, 8 april.

Rania Khalek, amerikansk journalist skriver, 8 april, att hon inte kan förstå den påstådda attacken för att den ägde rum när den syriska regeringen befinner sig i ett överlägsen position och Trump vill dra bort de amerikanska trupperna från Syrien.

"Märkligt hur varje gång Trump föreslår att han kanske lämnar Syrien eller drar sig tillbaka, använder Assad plötsligt och oförklarligt kemiska vapen och ...Väldigt lägligt för aktörerna som desperat vill få USA mer involverad" Danielle Ryan, frilansjournalist.

Journalisten Caitlin Johnstone anmärker att rapporten spreds "precis när Trump söker ett tillbakadragande från Syrien och precis när Assad närmar sig segern i Douma."

Washington och EU är på krigstigen mot Syrien, Ryssland och även Iran. Någon annan förklaring till varför både Skripal-fallet och den påstådda gasattacken i Douma får sådana proportioner. I princip är hela Västvärldens politiska elit "säkra" och "övertygade om " att det är Ryssland och Syrien som är bakom attackerna i Salisbury och i Östra Ghouta. Det påminner mycket om vad som hände innan Irak-kriget när alla var "säkra" och "övertygade" om att Saddam hade massförstörelsevapen.

"Jag vet inte vad de är övertygade om. De är säkra på att ljuga och hoppas att människorna skall tro dem" säger förre kongressmannen och grundaren av IPP, Ron Paul och fortsätter "Jag kan inte se någon anledning varför Assad skulle göra detta, inte heller ryssarna. Till skillnad för Ryssland och Syrien har styrkorna som vill se USA kvar i Syrien klara motiv."

Trumps förslag att lämna Syrien inom kort har säkert förmått krigshökarna att gå till aktion. "Jag tror" säger Ron "att beslutsfattarnas här[USA] inte vill att vi lämnar[Syrien] och någon utför detta åt dem...hela iden att helt plötsligt Assad gasar sitt eget folk är totalt trams." 

"Det är de nykonservativa som styr i detta land som har sin egen agenda- ständiga krig för ständiga vinster- och det militär/industriella komplexet...och sedan kommer oljan in i bilden..." avslutar Ron. 

Den svenska regeringen är lika övertygade som alla andra lakejstater i Europa att både Skripal-fallet och gasattacken i Douma är utförda av Ryssland och Syrien. Att till och med den tidigare svenska FN-vapeninspektören i Syrien är skeptisk tar ingen hänsyn till. "...det känns konstigt" säger Sellström. "De [Ryssland och Syrien] behöver inte det, deras taktik är redan framgångsrik...Det här tål att utredas ytterligare." 

Washingtons Krigskabinett är på frammarsch. NATO är förbered. Västvärldens Krigspartier också. Ryssland befinner sig i högsta beredskap. 

Washington och EU vill tvinga fram Putins avgång. Under 8 år har han blivit demoniserat och falsk anklagat för allt möjligt. Han har påverkat det amerikanska presidentvalet vilket anses av Washington vara ett grovt brott; invaderat Ukraina och stulit Krimhalvön vilket gör honom skyldig till krigsbrott; förgiftat Skripal-familjen vilket är anstiftan till mord; invaderat Syrien och besegrat de "demokratiska styrkora" som strävade efter demokratisering av Syrien, ännu ett krigsbrott. Nu anklagas han för gasattacken i Duma, ytterligare ett krigsbrott.

Så frågan är varför Putin skall besöka Trump i Washington?

Det finns anledning att tro att om Putin besöker Washington för ett möte med Trump att han kan komma att arresteras. Om Trump vill diskutera nedrustning med Putin bör han först få kontroll över de mörka krafterna i sin egen administration och sedan besöka Kreml för diskussioner om villkoren för ömsesidig nytta och världsfreden.  

Washington och EU har för avsikt att tvinga fram Putins avgång på ett eller annat sätt.

De episka lögnerna om Rysslans aggression både i Europa och annorstädes ger en belysande och både skrämande och motbjudande insikt i hur rysskräcken och krig underblåses av USA och dess europeiska NATO-hejdukar.

Washingtons och Bryssels använder sig av militära interventioner mot suveräna nationer som de sista 20 åren har kastat in länderna i blodig kaos och mörker. Miljoner oskyldiga människor har fallit offer för NATO-aggressionen i Europa, Mellerstöstern och Nordafrika. Interventioner dolda bakom snacket om mänskliga rättigheter och demokrati.

Avskyvärt nog är de europeiska regeringarna villiga att kasta in miljoner människor i krig med Ryssland grundad på lögner och förvridna, egennyttiga fördomar.

Bristen på samvete och anständighet är total.

För övrigt är det inte många som tycker att Israels angrepp på den syriska basen i Homs-provinsen med över 30 dödar och hundratals skadade är anledning att vidta några åtgärder. Missilattacken ägde rum söndagen den 8 april. Den Israeliska staten uppmanar Trump till krig mot Syrien som ett svar på den påstådda gasattacken medan de okritiskt dödar demonstrerade palestinier som kastar sten och bränner bildäck. 

Kriget med Ryssland närmar sig om inget drastiskt händer.

 

 

 

 

VAD GÖRA NU? Vem är monstret?
Den politiska cirkusen fortsätter. Varför all denn...
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
onsdag, 20 januari 2021

Taggar (Etiketter)

Ukraina Sanning Mordet på Kennedy Demokrati Krim JFK Gula Västarna Västs nederlag i Syrien IPE Trump-Putin mötet Liberalismens doktrin William Blum Undrminera EU Northwoods Project Nytt sarinattack på väg USA: press på Kina G20-mötet Trump vs etablissemanget Rysslands oövervinliga vapen Europas träldom Trump den imbecille Glöm fred i Syrien Lee Harvey Oswald Folkstyre Ukrainas annektering av Krim Spetznaz H.R. 5732 nätneutralitet MH-17 Imperialismens logik Lundin Oil V för Venezuela Novichok Julian Assange Helsinforsmötet Vi är alla idioter Gramski George Sorros Operation Gladio Jan Öberg Sydkinesiska Sjön Hamburg en krigszon Europeiskt återuppvaknande Putin:lämna oss i fred Europas vansinne Robert Fisk MH17 Irans isolering Ukrainanazisternas manifestation Gamarna i Caracas Theokrati Ny kemisk attack i Syrien Deir ez-Zor Vanessa Beeley Internetcensur JIT Svavlet RAND Corporation Engelska provokationer Mänsklig förnedring FN Ingen fred med Ryssland Vänstern i koalition med högern William Binney Det globala dårhuset Uncle Sam USA:s tvåfrontskrig Förbjud Vänsterrörelsen EU en dödszon 2 minuter innan midnatt Amerikansk korståg OPWC Fredspriset 2009 Västvärldens distopy USA:s statskupp i Venezuela Det är värd priset Daniel McAdams Stanislav Petrov Alvin A. Snyder Sanktioner mot Kina Kommittén för befrielse av Irak nonbeingzone Sergei Skripal Visselblåsare Jugoslavien Ryska atleterna friades Israel bombar Syrien Är det redan över för Trump? Liberal demokrati Statskupp i USA Nordkorea Chang Wanguau Palatskuppen mot Trump Splittrat EU USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 Kiev-USA-Europa strategi ECRR Europas öde Zombifiering Guaidó folkets färrädare Scott Ritter Stephen Cohen Protagoras Ryska atleternas bannlysning Krigsvalet Eviga krigspartiet KREAB Vita västvärldens dominans Ryssland pressad. Edward Snowden Europeisk integritet Teknikrati Betalda demostranter Papadopoulos Jus ad bellum Nordkoreakrisen God Bless America Häxjakten mot Trump Obamas fredspris MSC Slutgiltiga offensiv Vem är monstret? 9/11 Gasattacken i Douma CANVAS Thrasymachos Undantagstillstånd Sofisterna Västvärldens besatta kampanj USA hotar Ryssland Trumps FN-tal Bildt-Georgien USA:s finde nr 1 Trump luras till krig SOHR Wikileaks Mjuk makt Det Turkiskt-kurdiska Kriget Färgrevolution i Washington Manafort och Gates Vem fan bryr sig The Kitchen Obamas krokodiltårar Turkiet invaderar Syrien Multipolär värld Forum för Krig Yeltsin-Putin Trojkans krigsbrott Statskuppen i Ukraina Alexis Tsipras John Bolton Apartheidkuppen i Bolivia Statskupp Isolera Ryssland Revolution Googlecensur IS USA:s allierade Konflikten eskalerar 11 september 2001 Mörda Assad Vita Hjälmarna Imperialismen CAS Upp och kämpa människa Slakten I mosul Bombs for Peace Vem tjänar på giftattacken? Falska vinster Project Veritas Religiös fascism Avhumanisering Putins tal Ingen giftattack i Gouma Goda-Onda Syriza James Petras Evo Morales Annektering Kertjincidenten. Skyldigheter Imaginär fiende USA:s terrorhandlingar Koreakonflikten Bomba Iran Missiler mot Damaskus Carl Bildt EU contra Nationalstaten Befolkningens plundring Obama en bedragare Jens Stolenberg QE Reporter utan Gränser Religionens ok Amerikanska Gulag Värdebaserad racism Meningslöst att tala med Väst Apokalypsen nära Den begravda revolutionen Plundring av Grekland Slakthuset Damaskus Socialistiska reformer SvD Lucy Parson Protagóras Ansvar III:e Världskriget Europas krigsbrott Der ez-Zor Västvärlden fångad i en våldspiral Östra Ghouta Petrodollar EU:s statsskuld Obama en krigsförbrytare Ryska invasionen USA:s krigsbrott i Mosul Solon atenaren "Ryska propaganda" Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Acela-korridoren Amerikanska baser=Vasallstat Europa:stumma underhuggare Västvärldens vampyrer Politiska krav Mordet på Milosevic Trumps krigskabinett Anderna Fredrik Karén Förrädaren Trump Politisk dygd Mördarorganisationen NATO Det tar aldrig slut USA:s krigsbrott OPCW Konspirationsteori 2 Trump Oligarkernas fiende Internationell rätt Georgien Auktoritarism Kropotkin An die Freude Jack Ruby Ukronazisterna Krösus PropOrNot Statskuppen i Iran 1953 McCarthyismen Underkastelse eller Krig USA-ledda Imperiet USA-NATO-EU Totalitarismen i Europa England och den politiska cirkusen. Aymara-folket Udo Ulfkotte Kuppen mot Trump Samir Amin USA:s statskupper Ansvarsfull europeisk politik John Kiriakou OPCV Kina omringas 5 minuter innan "midnatt" Trump/Putin EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland amerikansk fundamentalism Axiom Merci beaucoup France Warren-kommissionen Ukrains invasion av Krim El Pais Fejknyheter Färgrevolutionen i Iran 2018 SBU Modern Imperialis Utrottningen i Östra Ukraina Ron Paul Finansialiseringen vilken mandat har dem Wikealiks Statskuppen i Ukraian USA kommissionen skrev ett brev NATO kanadensiska antidopping Falska alternativ till Krig Kemisk attack i Syrien Vampyrer Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska 9 September 2011 Morder på Syrien Modern Imperialism 15 år efter 9/11 USA :s planer kräver WADA frihet inte fred Obams fredspris rättvisa han vill FN-rapporten om Israel och apartheid Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför Nationalstaten leda ett internationell upprop

Toroni

Besökare

Vi har 19 besökare och inga medlemmar online