Episka lögner är Washington- och EU-nykonservativas väg till världsdominans

Jag undrade just vad mer som skulle komma efter orkestreringen av "Skripal-förgiftningen". Det tog inte många dagar och de nya lögnaktiga anklagelserna mot Syrien och Ryssland kom. Mycket lägligt. Precis när alla anklagelserna mot Ryssands "giftmord" mot sina egna medborgare i England började klinga av och alla lögner började falla samman kom anklagelserna om en ny "kemisk attack" mot det syriska folket. En attack utförd av det syriska regimen mot sitt eget folk lagom efter att USA:s president deklarerade att de amerikanska trupperna kommer "inom kort" att lämna Syrien. Det tar aldrig slut förrän Ryssland har underkastad sig Västvärldens vampyrer.

De flesta Imperierna är i behov av externa hot ledda av hotfulla skurkar för att rättfärdiga massiva militära utgifterna, auktoritära makter och ändlösa krig. Det Sovjetiska sammanbrottet i början av 90-talet innebar åtminstone för en viss tid att Kreml inte längre kunde utgöra ett seriöst hot mot det Angloeuropeiska Imperiet. I alla fall inte upprätthålla ett tillräckligt hög skräcknivå för att Västvärlden skall känna sig uppenbart skrämd.

Plötsligt kom den post-9-september-era där muslimerna fick huvudrollen i Västvärldens skräckteater-uppsättning. Al-Qaida och dess ledare bin Laden fick bli den första att hålla skräckpjäsen levande. Efter hans död fortsatte Al-Qaida sin roll som Västvärldens fiende för att så småningom ersättas eller sammabindas med ISIS(bildandet av Islamiska Staten) och al-Baghdadi där "jihadism" blev ledande i rollen som Västvärldens främsta hot och fiende.

Efter den katastrofala attacken den 9 september 2001 i New York, där ca 3000 oskyldiga dog, har de olagliga krigen i terrorismens namn och nedbrytningen av IS och Al-Qaida lite varstans i Mellerstaöstern, främst i Irak, Libyen och Syrien, lett till, sedan Obama-regimen, utmålningen av Ryssland som det allvarligaste hotet mot USA.

Plötsligt efter Rysslands inblandning i Syrien 2011 på Assads sida, mot USA, EU och NATO, för att förhindra avsättandet av den syriska presidenten och splittringen av Syrien, ja sedan dess, ser vi den nya generationens teaterregissörer som gång efter gång placerar ryssarna som superskurkar utan moral, etik eller värden på den centrala scenen.

Västvärlden behöver ryssarna. Vi alla behöver ryssarna. Utan ryssarna hade varken NATO eller Västvärlden existerad i den utformningen vi ser nu. Att hela Västvärlden idag har slutit sig samman bakom Washington-administrationen visar bara hur stark indoktrineringen grundat på lögner är. Hur vi kontinuerligt dag in och dag ut matas med lögner för att luras tro att Ryssland utgör ett sådant stor hot mot vårt värld. Att ingjuta skräck för att rättfärdiga konsekvenserna av ett krig.

Det har varit så många lögner från Washington, NATO och Bryssel att människorna i Västvärlden inte längre vet vad som är sant. Att under så många år svälja så många lögner kan inte leda till något annat än en idiotförklarat befolkning- en zombifiering. En befolkning som inte längre vill se annat än lögner. Som inte längre kan förstå att lögner inte är annat än en manifestation på misslyckande. Som hindrar oss att se vad som händer innanför våra gränser utan nöjer oss att titta på det som påstås hända utanför vår dörr.

Den senaste tidens lögner från den engelska premiärminister, engelska utrikesminister och försvarsminister om mordförsöket på Skripal är ytterligare ett försök att ljuga, demonisera och avhumanisera Ryssland och Putin. Att de kan komma undan lögnerna under så lång tid hade inte varit möjligt om det fanns någon respekt för sanning i Västvärldens regeringar och media.

Men vem bryr sig när inte ens vetenskapsmännen i Porton Down-laboratorium i England kunde konstatera att nervgiftet var tillverkat i Ryssland? De engelska vetenskapsmännen är värda all beröm för att inte låtit sig bli tvingade från den engelska regeringen att ljuga om giftets ursprung. Men den engelska regeringens gick ut till media med följande:

"Analys av världsledande experter...i Porton Down klargjorde att Novichok-nervgasen är militärtframtagen och producerad i Ryssland." Därmed blev lögnen sanning.

Det är nog lite tvivel att attacken på Skripal var en orkestrering av de "mörka" amerikanska departementen och engelska underrättelsetjänster. "Det påminner " skriver Paul Craig Robert " när George W. Bush gavs en färdig text att läsa om 9 september, den engelska regeringen fick en text att läsa om Skripal-förgiftningen."

England skulle inte ha mage att göra ett sådant utfall mot Ryssland. Inte utan "the big boss" USA. England är ett marginaliserat land idag. I synnerhet efter Brexit. De skulle aldrig ha vågat provocera Ryssland på detta sätt utan sina HERRARS tillåtelse.

Vad som är bakom denna plötsliga attack mot Ryssland är en gåta om man inte ta med i beräkningen att krig är en möjlighet. Demoniseringen av Ryssland som började när Putin blockerade Obamas planer att invadera Syrien- på Israels begäran- och Obamas bombningar av Iran- också på Israels begäran- kan tyckas se ut som en förberedelse för Västvärldens befolkning för krig med Ryssland.

Avsättningen av presidenten Putin, underkastelse av Ryssland såsom under Jeltsins tid och plundringen av landet är prioritering nr UNO för Västvärlden. Detsamma gäller även Syrien.

Scenariot är detsamma. Innan Washington och dess hejdukar förstörde Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen, Yemen mm och även försökte att förstöra Syrien genom de så kallade" demokratiska rebeller" demoniserade Washington, NATO och Bryssel både dessa länders ledare och själva länderna de slutligen förstörde. Det finns ingen anledning att tro annat än att Ryssland och Syrien är på väg att förstöras på samma sätt.

Så scenariot har Washington jobbat med i decennier. Och det har fungerat. Det har fungerat därför den hjärntvättade befolkningen i våra länder tror på vår egen godhet och att vi är Världens moraliska svärd som kan svingas runt och huga av Lernea Hydras huvud.

Det finns ingen annan tolkning än att vi befinner oss på tröskel till krig. Och alla medel är välkomna. De senaste sanktionerna mot Ryssland, efter Skripal-fallet- är ett sätt att tvinga de Atlantiska Integrationister i den ryska regeringen och affärs- och finansiella eliten att ta ställning mot Putin. Budskapet är att ni kommer aldrig att bli accepterade av Väst om ni inte gör av er av Putin och acceptera Washingtons herravälde. I denna samling ingår även medlemmar av den ryska vetenskapsakademin som värderar sina relationer med Västvärldens huvudstäder högre än sitt eget lands självständighet.

Förutom den politiska och ekonomiska och finansiella eliten försöker nu Västvärlden att vända även de ryska atleterna mot Putin. De falska dopinganklagelserna och förbud att delta i de olympiska spelen under den ryska flaggan förra året och ansträngningarna nu att ställa in eller bojkotta fotbollsvärldskuppen i Ryssland är ett sätt att uppmana ryska atleterna att ta avstånd från Putin. Antigen blir ni av med Putin eller blir vi av med er.

Spänningarna mot Putin och Ryssland måste hållas på topp. Mycket lägligt efter det påhittade Skripal-fallet kom gasattacken på civila i Douma i Östra Ghouta. Varje gång de så kallade "rebellerna", en samling av IS- och Al-Qaida-terrorister understötta av Västvärlden, håller på att tillintegöras av den syriska armén och tvingas att lämna sina terrorfästen kommer en gasattack utförd av den "syriska regeringen" på civila. Groteska scener av oskyldiga människor publiceras i Västvärldens media.

Alla gasattacker och det har varit många sådana har inrapporterats av de ökända Vita Hjälmarna- märkligt att de alltid befinner sig på plats- som arbetar hand i hand med terroristerna och är finansierade av USA och England. Samma gäller även för SOHR, den Syriska Människorättsobservatoriet som har sin bas i England. Märkligt att dessa kemiska attacker alltid inrapporteras och sprids av dessa organisationer. Dessa organisationer är Washingtons propandamaskiner vars mål är att skapa falska nyheter om iscensatta händelser.

Dessa provokationer har som målsättning att skydda terroristerna och den oförsonliga radikala oppositionen som har vägrat att lösa konflikten politiskt och möjliggjort våldsanvändningen av externa aktörer. Det är tydligt att så länge USA och NATO håller sig fast i Syrien och så länge det finns fickor av IS- och Al-Qaida anhängare kommer de kemiska attacken på civilbefolkningen att fortgå. Attackerna, egentligen morden på civila, används av dessa ondskans makter för att förinta Assad, balkanisera Syrien och demonisera Ryssland och Putin.

Både Skripal-bluffen och attacken i Douma ämnar att "provocera den amerikanska krigsmaskinens vrede" skriver journalisten Vanessa Beeley, Medium webside, 8 april.

Rania Khalek, amerikansk journalist skriver, 8 april, att hon inte kan förstå den påstådda attacken för att den ägde rum när den syriska regeringen befinner sig i ett överlägsen position och Trump vill dra bort de amerikanska trupperna från Syrien.

"Märkligt hur varje gång Trump föreslår att han kanske lämnar Syrien eller drar sig tillbaka, använder Assad plötsligt och oförklarligt kemiska vapen och ...Väldigt lägligt för aktörerna som desperat vill få USA mer involverad" Danielle Ryan, frilansjournalist.

Journalisten Caitlin Johnstone anmärker att rapporten spreds "precis när Trump söker ett tillbakadragande från Syrien och precis när Assad närmar sig segern i Douma."

Washington och EU är på krigstigen mot Syrien, Ryssland och även Iran. Någon annan förklaring till varför både Skripal-fallet och den påstådda gasattacken i Douma får sådana proportioner. I princip är hela Västvärldens politiska elit "säkra" och "övertygade om " att det är Ryssland och Syrien som är bakom attackerna i Salisbury och i Östra Ghouta. Det påminner mycket om vad som hände innan Irak-kriget när alla var "säkra" och "övertygade" om att Saddam hade massförstörelsevapen.

"Jag vet inte vad de är övertygade om. De är säkra på att ljuga och hoppas att människorna skall tro dem" säger förre kongressmannen och grundaren av IPP, Ron Paul och fortsätter "Jag kan inte se någon anledning varför Assad skulle göra detta, inte heller ryssarna. Till skillnad för Ryssland och Syrien har styrkorna som vill se USA kvar i Syrien klara motiv."

Trumps förslag att lämna Syrien inom kort har säkert förmått krigshökarna att gå till aktion. "Jag tror" säger Ron "att beslutsfattarnas här[USA] inte vill att vi lämnar[Syrien] och någon utför detta åt dem...hela iden att helt plötsligt Assad gasar sitt eget folk är totalt trams." 

"Det är de nykonservativa som styr i detta land som har sin egen agenda- ständiga krig för ständiga vinster- och det militär/industriella komplexet...och sedan kommer oljan in i bilden..." avslutar Ron. 

Den svenska regeringen är lika övertygade som alla andra lakejstater i Europa att både Skripal-fallet och gasattacken i Douma är utförda av Ryssland och Syrien. Att till och med den tidigare svenska FN-vapeninspektören i Syrien är skeptisk tar ingen hänsyn till. "...det känns konstigt" säger Sellström. "De [Ryssland och Syrien] behöver inte det, deras taktik är redan framgångsrik...Det här tål att utredas ytterligare." 

Washingtons Krigskabinett är på frammarsch. NATO är förbered. Västvärldens Krigspartier också. Ryssland befinner sig i högsta beredskap. 

Washington och EU vill tvinga fram Putins avgång. Under 8 år har han blivit demoniserat och falsk anklagat för allt möjligt. Han har påverkat det amerikanska presidentvalet vilket anses av Washington vara ett grovt brott; invaderat Ukraina och stulit Krimhalvön vilket gör honom skyldig till krigsbrott; förgiftat Skripal-familjen vilket är anstiftan till mord; invaderat Syrien och besegrat de "demokratiska styrkora" som strävade efter demokratisering av Syrien, ännu ett krigsbrott. Nu anklagas han för gasattacken i Duma, ytterligare ett krigsbrott.

Så frågan är varför Putin skall besöka Trump i Washington?

Det finns anledning att tro att om Putin besöker Washington för ett möte med Trump att han kan komma att arresteras. Om Trump vill diskutera nedrustning med Putin bör han först få kontroll över de mörka krafterna i sin egen administration och sedan besöka Kreml för diskussioner om villkoren för ömsesidig nytta och världsfreden.  

Washington och EU har för avsikt att tvinga fram Putins avgång på ett eller annat sätt.

De episka lögnerna om Rysslans aggression både i Europa och annorstädes ger en belysande och både skrämande och motbjudande insikt i hur rysskräcken och krig underblåses av USA och dess europeiska NATO-hejdukar.

Washingtons och Bryssels använder sig av militära interventioner mot suveräna nationer som de sista 20 åren har kastat in länderna i blodig kaos och mörker. Miljoner oskyldiga människor har fallit offer för NATO-aggressionen i Europa, Mellerstöstern och Nordafrika. Interventioner dolda bakom snacket om mänskliga rättigheter och demokrati.

Avskyvärt nog är de europeiska regeringarna villiga att kasta in miljoner människor i krig med Ryssland grundad på lögner och förvridna, egennyttiga fördomar.

Bristen på samvete och anständighet är total.

För övrigt är det inte många som tycker att Israels angrepp på den syriska basen i Homs-provinsen med över 30 dödar och hundratals skadade är anledning att vidta några åtgärder. Missilattacken ägde rum söndagen den 8 april. Den Israeliska staten uppmanar Trump till krig mot Syrien som ett svar på den påstådda gasattacken medan de okritiskt dödar demonstrerade palestinier som kastar sten och bränner bildäck. 

Kriget med Ryssland närmar sig om inget drastiskt händer.

 

 

 

 

VAD GÖRA NU? Vem är monstret?
Den politiska cirkusen fortsätter. Varför all denn...
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 23 juli 2018

Taggar (Etiketter)

Ukraina Krim JFK Mordet på Kennedy Demokrati Sofisterna Bombs for Peace USA hotar Ryssland Mörda Assad Bildt-Georgien Vita Hjälmarna CAS Mjuk makt Ingen giftattack i Gouma Färgrevolution i Washington Falska vinster USA:s finde nr 1 Religiös fascism Avhumanisering Multipolär värld Koreakonflikten Yeltsin-Putin James Petras Vem fan bryr sig Det Turkiskt-kurdiska Kriget Obamas krokodiltårar Imaginär fiende Revolution Jens Stolenberg IS USA:s allierade Bomba Iran Alexis Tsipras Missiler mot Damaskus Statskupp EU contra Nationalstaten Imperialismen Apokalypsen nära Slakten I mosul QE 11 september 2001 Religionens ok Värdebaserad racism Der ez-Zor Putins tal Slakthuset Damaskus Vem tjänar på giftattacken? Project Veritas III:e Världskriget Skyldigheter Ryska invasionen USA:s terrorhandlingar Västvärlden fångad i en våldspiral Syriza Östra Ghouta Annektering Carl Bildt Västvärldens vampyrer Obama en bedragare Solon atenaren Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Amerikanska baser=Vasallstat Amerikanska Gulag OPCW Meningslöst att tala med Väst Trumps krigskabinett Reporter utan Gränser Det tar aldrig slut Ansvar Jack Ruby Europas krigsbrott 2 Plundring av Grekland Internationell rätt SvD Auktoritarism Petrodollar USA-NATO-EU Obama en krigsförbrytare Krösus Statskuppen i Iran 1953 Underkastelse eller Krig Acela-korridoren Europa:stumma underhuggare England och den politiska cirkusen. USA:s krigsbrott i Mosul "Ryska propaganda" Ansvarsfull europeisk politik Mördarorganisationen NATO Warren-kommissionen USA:s krigsbrott 5 minuter innan "midnatt" Mordet på Milosevic EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland Fredrik Karén Axiom Georgien Ron Paul An die Freude El Pais Konspirationsteori Färgrevolutionen i Iran 2018 Trump Oligarkernas fiende Modern Imperialis McCarthyismen Nytt sarinattack på väg USA-ledda Imperiet Västs nederlag i Syrien Ukronazisterna PropOrNot Undrminera EU USA:s statskupper Lee Harvey Oswald John Kiriakou G20-mötet Rysslands oövervinliga vapen Udo Ulfkotte Trump den imbecille amerikansk fundamentalism Merci beaucoup France Spetznaz Kina omringas nätneutralitet Trump/Putin Imperialismens logik SBU Jan Öberg Utrottningen i Östra Ukraina Novichok Ukrains invasion av Krim Fejknyheter George Sorros William Blum Ukrainanazisternas manifestation Northwoods Project Hamburg en krigszon Putin:lämna oss i fred IPE Robert Fisk Europas träldom Glöm fred i Syrien Deir ez-Zor USA: press på Kina Internetcensur Trump vs etablissemanget Svavlet William Binney MH-17 Det globala dårhuset Lundin Oil Engelska provokationer Folkstyre Ukrainas annektering av Krim H.R. 5732 Gramski Uncle Sam Operation Gladio Förbjud Vänsterrörelsen 2 minuter innan midnatt Sanning OPWC Sanktioner mot Kina Europas vansinne Irans isolering Det är värd priset Sydkinesiska Sjön Stanislav Petrov Europeiskt återuppvaknande Liberal demokrati JIT nonbeingzone RAND Corporation Sergei Skripal Theokrati Ryska atleterna friades Vanessa Beeley ECRR Vänstern i koalition med högern Nordkorea Palatskuppen mot Trump USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 FN Eviga krigspartiet Amerikansk korståg Zombifiering Västvärldens distopy USA:s tvåfrontskrig Ryska atleternas bannlysning EU en dödszon Daniel McAdams Papadopoulos Alvin A. Snyder Vita västvärldens dominans Kommittén för befrielse av Irak Ryssland pressad. Teknikrati Vem är monstret? Är det redan över för Trump? God Bless America Statskupp i USA Häxjakten mot Trump MSC Jugoslavien Splittrat EU Trumps FN-tal Kiev-USA-Europa strategi Gasattacken i Douma Europas öde Israel bombar Syrien Chang Wanguau Västvärldens besatta kampanj Protagoras Manafort och Gates Krigsvalet Trump luras till krig KREAB SOHR Europeisk integritet Trojkans krigsbrott Betalda demostranter The Kitchen Jus ad bellum Turkiet invaderar Syrien Forum för Krig Obamas fredspris Konflikten eskalerar Slutgiltiga offensiv John Bolton Nordkoreakrisen Googlecensur USA :s planer kräver inte fred Obams fredspris Nationalstaten han vill FN-rapporten om Israel och apartheid Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför OPCV leda ett internationell upprop USA vilken mandat har dem NATO kommissionen skrev ett brev Vampyrer kanadensiska antidopping Falska alternativ till Krig Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska WADA Morder på Syrien Modern Imperialism 15 år efter 9/11

Toroni

Besökare

Vi har 147 besökare och inga medlemmar online