"En ny kemisk attack på väg"

Den Syriska regeringen förstörde eller lämnade över efter förhandlingar hela dess kemiska lager till Ryssland och USA 2013. Sen dess har flera attacker med kemisk gas- sarin- ägt rum i flera städer i Syrien där många civila dött, bland dem många barn. Fortfarande finns det flera terroristhållna fästen där dessa vapen fortfarande lagras.

Enligt Zakharova finns mycket vapen med giftiga ämnen i terrorgruppen Shabab al-Sunnah lager i Bosra al-Sham området i Dara´a-provinsen. Det är mest troligt att städerna Hirah, Nawa, Inkhil, Jamila, Tafas och Deira kommer att vara föremål för de kemiska attackerna.

Det här är nyheter som framkommit nyligen. Men redan den 30 juni varnade Farhang Jahanpour att Vita Huset publicerade ett uttalande där USA hade "identifierat potentiella förberedelser för ytterligare en kemiska attack av Assads regim...Om Mr Assad genomför ett massmordsattack med kemiska vapen, kommer han och hans armé att betala ett högt pris" sade Sean Spicer, Vita husets talesman den 26 juni.

Den "förnäma" amerikanske FN-ambassadören Nikki Haley fortsatte på Twitter, "Ytterligare attacker på det syriska folket kommer att skyllas på Assad men också på Ryssland och Iran som stödjer honom att döda sitt eget folk".

Och naturligtvis när amerikanerna börjar förbereda framtida attacker på oskyldiga måste de få stöd av sina lakejer. Den brittiska försvarsminister Sir Michael Fallon sade att "Vi skall stödja framtida amerikanska aktioner som ett svar för användandet av kemiska vapen i Syrien", BBC 4 Today, 27 juni.

Tydligt är att Washingtons nya obefogade anklagelserna mot det syriska ledarskapet att Damaskus planerar nya kemiska attacker är inget annat än en provokation där USA genom sin propaganda förbereder vägen för nya interventioner i Syrien. De skapar en anledning att vidta grovt illegala steg att ytterligare förstärka den väpnade konfliken i det beprövade landet.

Och det är precis vad de mordiska så kallade "rebeller" bestående av Al-Qaida och IS-fundamentalister är ute efter. USA:s grundlösa påståenden kommer säkerligen att trigga "rebellerna" att planera en falsk-flagg-händelse som kan få USA och resten av Världen att anklaga Assad.

Spicer menar att " USA har identifierad potentiella förberedelser för ytterligare kemiska vapenattack av Assad regimen som skulle förmodligen resultera i ett massmord av civila, även oskyldiga barn...".

Sådana allvarliga anklagelser borde naturligtvis följas av fysiska bevis. Inte sådana som Washington "visade upp" om Irak eller Afghanistan, sådana osynliga bevis har vi fått nog av. Men det är nog att begära för mycket. Vi måste helt enkelt lita på Pentagon om vad som är sant. Amerikanerna är ju trots allt det exceptionella folket.

Vita husets uttalande är ljuva toner för "rebellerna" och de "moderata" professionella mördarna som komprometterar Assad. Men Spicer ord måste även uppfattas som en uppmaning till al-Qaida och IS-mördarna att de kan utföra vilka handlingar som helst i synnerhet när det betyder att de har USA:s fulla stöd.

Det strider mot all logik och sunt förnuft att överhuvudsaken antyda att Assad som för närvarande har övertaget mot al-Qaida, IS och de amerikanskstötta "rebeller" skulle äventyra sina hårt kämpade framsteg genom att tillgripa kemiska vapen.

Dessutom skulle förmodligen Ryssland ögonblickligen lämna Syrien om dess armé skulle använda sådana förkastliga metoder. Och Assad behöver inte göra det heller. Han har alla moderna vapen han kan nyttja och behöver inte tillgripa giftgaser.

Men amerikanerna hörsammar inte sådan klar logik och förnuft. För "Skall vi bara köpa vad syrierna säger att det inte finns några kemiska förberedelser på gång...vi vet att de har dödat sin egen befolkning...så om de säger att de gör inga förberedelser är jag inte säker att vi kommer att köpa det", säger Heather Nauert utrikesdepartementets talesman.

Svårt att förstå hans sätt att tänka. Om någon gör allvar att nyttja kemiska vapen inte fan annonserar man om det.

Men priset av stupidet måste trots allt tillfalla Nicky Haley(högre upp, den 27 juni). Alla attacker med kemiska vapen skall även skyllas på Ryssland och Iran, inte bara på Assad. Vad är för fel på denna substans? Man kan undra hur det egentligen är ställt med Washington.

Denna totalt ogreppbara arrogans och dumhet som hon visar öppnar givetvis vägen för terroristerna att gömma sig bakom USA och genomför det perfekta brotten som andra kommer att anklagas för.

Naturligtvis följer och stödjer hela den presstituerade media i Väst och USA:s lakejstater i Europa såsom England, Tyskland, Frankrike, Sverige mm, underkuvade som vi, denna lögnens, propagandans och förödelsens väg.

Lördagen den 1 juli, enligt Reuters och FSA News (Fria Syriska Arme´), anklagade en islamistisk "rebell"-grupp den syriska armén återigen gjorde sig skyldig till nyttjandet av giftig gas. Denna gång var det klorgas som användes i striderna öst om Damaskus. Enligt Failag al-Rahman-gruppen skall 30 personer ha dött i en attack mot Ain Tarma i Östra Ghouta regionen. Inga reaktioner av alla demokratiska och fria länder?

Återigen tror många att USA:s påstående om en närstående kemiska attack av regeringsstyrkorna i Syrien är en ursäkt för att attackera den syriska armén. Ali Rizk, frilansjournalist och författare påpekar att Amerikas påståenden att den syriska regeringen förbereder en kemisk attack har tillbakavisats av flera källor.

"...I grund och botten vad vi nu bevittnar är att Amerika hittar på vissa ursäkter eller förevändningar för att  trappa upp mot den Syriska Armén", säger han och fortsätter " Jag tror att det är viktigt att notera att Amerikas två närmaste allierade i regionen- Israel och S. Arabien-...är emot att Syrien kommer ut som segrare ur kriget...vi kan inte avskilja den amerikanska policyn från den israeliska och den saudiarabiska. Jag tror att i slutändan är Amerikas policy i regionen samma som Israels och i synnerhey som Saudiarabiens. Kom ihåg att Trumps första resa som president var till S. Arabien och direkt efter till Israel".

Trump valde Saudiarabien, den wahabistiska fundamentalismens vagga som utgör den ideoligiska grunden för alla militanta Sunni-terroristgrupper från al-Qaida, till talibanerna, till Boko Haram och även IS och dess olika avarter, som har skapat kaos och förödelse på jorden, som sitt första besök.

Besök nr 2, Israel. Kommer Trump-administrationen att lösa den arabisk-israeliska konflikten med lite rättvisa för det hårtdrabbade palestinska folket som har levt under brutal ockupation i över 50 år eller kommer den att strunta i det och fortsätta stödja Israels illegala ockupation?

Skulle det inte vara bättre, åtminstone för att uppnå fred i Mellerstöstern, att pressa Israel att komma till en överenskommelse med de millioner palestinierna, antigen i enstats- eller tvåstatslösning, istället för att destabilisera Mellerstaöstern som ett stöt till Israels absurda krav? 

Kampanjen för att falskeligen anklaga Assads regering för användning av kemiska vapen har varit igång sedan juni månad och Jan Öberg, fredsforskare, författare och grundaren av TFF- Transnationella Stiftelsen för Freds- och Framtidsforskning- menar att "på grund av den nära symbiosen mellan den etablerade media och den politiska makten ställs väldigt få kritiska frågor".

"Vi har sett gång på gång att det är möjligt att legitimera krigföring, därför byggs något upp, en media- drive görs för att det skall se ut som om krig eller intervention- såsom mot Saddams massförstörelsevapen- är det enda förnuftiga att göra...Det är viktigt att förstå att kunskap, god analys mm inte är av betydelse i internationell politik nu för tiden."

"Det är den etablerade media, den stora media som påverkar Västs beslutsprocess och den allmänna opinionen som bär ansvaret för detta. Ta den totalt dystra bilden av Bashar al-Assad som utmålas- ingen kan vara så elak som han [har utmålats] i V-världen...Det är tydligt att det är fel vad journalisterna och media gör."

Det finns en del teorier om att sammanbrottet i Syrien var en del av ett brutalt och ondskefull komplott av Israel, Saudiarabien och USA, även stött av Turkiet och Qatar i början, att isolera Iran och skära av montakterna mellan Iran och Hizbollah via Syrien.

Så länge denna komplott inte lyckas kommer alla medel att förstöra Syrien och ha detta förödande krig i gång, att vara tillåtna. Framförallt lögner, propaganda och demoniseringar. Även sarinattacker och mord på befolkningen. Inget av dessa stater är intresserade att kriget och dödandet i Syrien avslutas.  

Väldigt lägligt kom den 6 september ett FN-utlåtande om den kemiska attacken som ägde rum i april i år i Khan Shaykhun i Idlib-provinsen. FN-utredningen kunde genom satellitbilder, videoklipp, fotografier, medicinska journaler och över 300 intervjuer slå fast att det var syrisk stridsflyg som släppte saringas över staden där över 80 civila dog. Men det är inte allt. Enligt utredningen skall den Syriska Armén ha använt kemiska vapen vid sammanlagt 27 tillfällen. Varför vet vi inte om det?

Redan i april pekade Washington på Assad som ansvarig trots att de enda som kan dra nytta och har allt att vinna av en sådan skoningslös attack inte är den syriska ledaren utan de USA-stötta angriparna. Märkligt att FN kunde komma fram till sådan resultat när flera inom den självaste amerikanska underrättelsetjänsten gång efter gång påpekade att det inte fanns bevis att Syrien nyttjade kemiska vapen.

Även den ryska generalen Sergey Rudskoy som krävde en noggrann utredning av Khan Sheikhoun-incidenten i april sade att anklagelserna mot den syriska regeringen var mycket tvivelaktiga. Men det är att påpeka att "den utredningen som offentliggjordes idag [6 september] är helt separerad från de utredningar som drivs av OPCW (organisationen för förbud av kemiska vapen) och FN gemensamt", skriver TT. Den utredningen kommer att presentera sina slutsatser i Oktober. Hur många utredningar finns det egentligen?

Ryssland har naturligtvis varit redo att bidra med experter till OPCW och erbjudit i samarbete med den syriska regeringen experterna att besöka den syriska flygbasen varifrån attacken initierades. Ingen inspektör har varit i Khan Sheikhoun för att se om det verkligen har varit en sarinattack. Jag tvivlar inte att det har varit en sarinattack men borde inte FN:s utredarna besöka platsen för det som betraktas som krigsbrott?

"Experterna är medvetna att det är omöjligt att dölja spåren av kemiska vapen", säger Rydskoy. Men likväl är det ingen av inspektörerna som varken besöker den syriska flygbasen eller platsen för bombningarna.

Så varför presenteras utredningens slutsatser nu? En av anledningar menar Marwa Osman, journalist och politisk kommentator från Libanon, att "rapporten är ett försök att smutskasta den syriska regeringen som krigsbrottslingar efter att IS besegrades i Der ez-Zor".

"Det är tror jag det sista scenariot från Västs sida, i synnerhet från USA-England och dess EU vänner som  från början av krisen var emot den syriska regeringen och den syriska armén". 

"Det som har hänt de sista 4 månaderna och i synnerhet det som hände igår[5 september] med befrielsen av Deir ez-Zor...Det är mycket bra tajming [syftar på rapportens publicering]. Det är vid en tidpunkt när den syriska regeringen i samarbete med sina allierade utplånar IS fullständigt från det syriska territorium och kanske fokuserar mer mer på andra al-Qaida-grupper i framtiden."

"...Det är mycket bra tajming med hänsyn till fredsamtalen i Astana[Kazakstan] i mitten av September, i synnerhet efter Staffan de Misturas senaste uttalanden där han konstaterar att oppositionen inte har vunnit kriget...Så detta var den sista möjligheten för dem[Västregeringar] att försöka och använda [rapporten] mot den syriska regeringen, att märka dem antigen som monster eller krigsförbrytare vid en tidpunkt när den Syriska Arabiska Armén befriar och utplånar terrorismen från dess territorium- [det är] samma Väst-regeringar som hjälpte, stödde, finansierade och bistod dem[terroristerna] som även stödjer [resultatet av] denna FN-rapport."

Och Osman avslutar "...varför skickade inte FN några inspektörer trots det faktum att både den syriska regeringen och dess största allierade- den ryska regeringen- krävde en utredning och att inspektörer skall komma till Khan Sheikhoun... och försöka undersöka vad som hände?."

Men betydelsen av segern i Deir ez-Zorn av den syriska armén och dess ryska allierade markerar inte bara nederlaget av de USA-stötta anti-regerings militanta grupperna. Det signalerar även segern över den regimändrins-komplotten orkestrerad av USA och dess partner EU med Tyskland och Frankrike i spetsen.

Konflikten började i mars 2011 och sedan dess, i mer än sex år, har Syrien varit offer för en internationell kriminell konspiration lett av USA för att avsätta president Assad och den syriska regeringen medan Västmedia arbetade för att förvanska den kriminella operationen genom att framställa den som inbördeskrig.

De senaste månaderna har det varit ganska tyst om Syrien i V-världens media. I synnerhet har syriernas och ryssarnas seger i Deir ez-Zor knappt rapporterats. Istället för att rapportera om befrielsen av ett tidigare IS-fästet fokuserade den presstituerade media på tvivelaktiga rapporter från FN som påstår att Assads styrkor använde saringas i Khan Sheikhoun i april-månad.

Att den kemiska vapenattacken i april skulle vara en propagandatrick av terrorgruppen Al-Nusra i samarbete med de Vita Hjälmarna är ingen som tog notis. Inte heller att lagret som de syriska planen  sprängde där terroristernas kemiska vapen lagrades var det heller ingen som reflekterade över.  

Den presstituerade svenska media, tidningar och dess sociala medier, TV och radio, nykonservativa tankesmedjor mm har däremot gjort en enorm ansträngning att upplysa oss vanliga hjärntvättade individer om FN-rapporten.

Men det är inte så konstigt. Den svenska regeringen och de stora medierna i Sverige har från början ställt sig på al-Qaidas och IS-sida i Syrien. Efter Aleppos befrielse- och sannolikt även nu när Deir ez-Zorn har befriats- sörjde det officiella Sverige "oppositionens förlust". En politisk och medial härdsmälta skriver Proläteren, 20 december 2016.

Sveriges bistånd går till "oppositionen" som krigar sida vid sidan med al-Qaida runt om i Syrien. Dessa väststödda grupper plundrar och förstör allt i sin väg.

Av all rapportering och politisk ställningstagande var det ingen som någonsin hade besökt Aleppo- inte heller Mosul för den delen- och litade på information från den övriga V-världens presstituerade media, som inte heller var på plats.

Den som däremot besökte Aleppo, gick runt staden, såg katastrofen, intervjuade människor och ögonvittnen, tog bilder och videofilmer var Jan Öberg som inte lyckades att övertyga varken den svenska regeringen och övriga politikerna eller den etablerade media om vilken fruktansvärd effekt deras lögner kan ha på den allmänna opinionen.

Ingenstans i svensk media kunde man däremot läsa om en annan FN-rapport- FN:s Kommissionen om Syrien- som säger att Kommissionen är "grovt oroad av effekterna av de internationella flygbombningar på civila". Mars 2017 i Al-Jinah, Aleppo: " amerikanska styrkor misslyckades att vidta alla rimliga försiktighetsåtgärder att skydda civila och offentliga objekt när man attackerade en moské i strid med internationell humanitär rätt."

Rapporten nämner också situationen i Ragga där " den pågående offensiven av De Syriska Demokratiska Styrkorna- de så kallade rebellerna- och den internationella koalitionen- USA, NATO, Saudiarabien, Israel, Turkiet ...- att fördriva IS har tvångsförflyttat över 190 000 personer, och koalitionens flygbombningar har enligt rapporten resulterat i stora siffror av döda och skadade civila."

"De instängda civila har faktiskt inte ens tillgång till basbehovet, frisk vatten och mat och överlever på mat som har lagrats tidigare" säger David Swanson, författare och aktivist.

Den svenska media är idag lika presstituerad som den övriga V-världens. Den för en lika mycket hjärntvättande, krigshetsande journalistik och dess noggrant konstruerade rysshat hjälper att utvidga den lönsamma militarismen i Sverige och i Världen. Intressant att veta hur stor del av BPN den svenska krigsindustrin utgör.

"En synkroniserad enhet med obalanserad rapportering och den blir ständigt värre och värre.." säger Öberg.

I likhet med Aleppo- och Mosul för den delen- har Ragga blivit en helvetetshåla skapad av Västvärldens regimändrare.

För övrigt har USA och dess sattelitstater Japan och Sydkorea hotat Nordkorea i 65 år, sedan 1953 då Koreakriget avslutades. ca 2,5 millioner döda koreaner. Japan hade annekterad Korea 1910 och uppförde sig mot det koreanska folket som om de vore deras slavar. Den 8 augusti 1945 anfölls de japanska styrkorna i Korea norrifrån av Sovjetunionen och söderifrån från USA och den 38:e breddgraden sattes upp som gränslinjen mellan Nord- och Sydkorea.

I norr blev Kim II-Sung ledare för landet. Kim var kommunist som stred mot den japanska ockupationsmakten med sin koreanska gerillagrupp. I söder lät amerikanerna de existerande myndighetspersonerna sitta kvar trots att japanerna, dessa brutala ockupanter, var hatade av alla koreanerna.

Efter att amerikanerna förstått att koreanerna inte ville ha fortsatt amerikansk ockupation utlyste dem nyval i hela Korea vilket inte Nordkorea kunde acceptera. Valet i söder vanns av Syngman Rhee, en antikommunist, utbildad i USA och en amerikansk lakej som hellre försvarade amerikanska intressen än sitt eget folks.

Den 25 juni 1950 gick kommunisttrupperna till anfall mot Sydkorea. FN ingrepp direkt och krävde ett omedelbart tillbakadragande. Hur detta var möjligt? Jo, just den 25 juni bojkottade Sovjet FN och kunde därför inte lägga sitt veto mot resolutionen. Ett misstag som inte kan värderas nog.

FN-trupperna - 16 länder- bestående av främst amerikanerna kunde inte hindra att Seoul föll två gånger. Det var just i det läget som president Truman offentligt nämnde möjligheten om ett kärnvapenattack. USA var så nära att använda kärnvapen mot Korea och även mot Kina som gav Nordkorea all stöd de behövde.

General MacArthur försvarade offentligt användningen av kärnvapen mot Kina. Under våren 1951 gjordes förberedelserna- montering av atombomber- på den japanska ön Okinawa.

Lyckligtvis behövde inte amerikaneran göra allvar av sina hot. I november 1952 valdes Dwigth Eisenhower till president. Ett av hans vallöften var att få ett slut på Koreakriget.

Vem skall få slut på Koreakonflikten nu är svårt att överblicka.

Vem skall få slut på syrienkonflikten är också svårt att överblicka. I synnerhet när farorna lurar i Syrien för en nytt kemiska attack av den " syriska regeringen", om vi skall tro på USA och dess avarter. Skulle något sådant hända skulle en upptrappning av konflikten inte vara möjlig att stoppa.

Men väl förbereda är vi. USA, NATO, EU och alla terroristgrupper som V-världen stödjer vet att den syriska regeringen förbereder ett nytt sarinattack för att döda sitt eget folk. Lika väl förbereda var vi om f.d. Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen mm. Lögner är alltid lättare att ta in. Så även i detta fall.

 Märkligt att det alltid är USA som är villiga att använda kärnvapen.

För vidare läsning: www.strategic-culture.org

 

 

 

 

Washington strävar efter en eskalering av konflikt...
QE-systemet: De rikas paradis
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
onsdag, 23 januari 2019

Taggar (Etiketter)

Ukraina Sanning Mordet på Kennedy Demokrati Krim JFK Nytt sarinattack på väg Västs nederlag i Syrien IPE Trump-Putin mötet Liberalismens doktrin William Blum Undrminera EU Northwoods Project Lee Harvey Oswald USA: press på Kina G20-mötet Trump vs etablissemanget Rysslands oövervinliga vapen Europas träldom Trump den imbecille Glöm fred i Syrien Folkstyre Ukrainas annektering av Krim Spetznaz H.R. 5732 nätneutralitet MH-17 Imperialismens logik Lundin Oil Jan Öberg Novichok Helsinforsmötet Vi är alla idioter Gramski George Sorros Operation Gladio Irans isolering Ukrainanazisternas manifestation Sydkinesiska Sjön Hamburg en krigszon Europeiskt återuppvaknande Putin:lämna oss i fred Europas vansinne Robert Fisk MH17 Theokrati Ny kemisk attack i Syrien Deir ez-Zor Vanessa Beeley Internetcensur JIT Svavlet RAND Corporation Det globala dårhuset Engelska provokationer FN Ingen fred med Ryssland Vänstern i koalition med högern William Binney Västvärldens distopy Uncle Sam USA:s tvåfrontskrig Förbjud Vänsterrörelsen EU en dödszon 2 minuter innan midnatt Amerikansk korståg OPWC Fredspriset 2009 Kommittén för befrielse av Irak Det är värd priset Daniel McAdams Stanislav Petrov Alvin A. Snyder Sanktioner mot Kina Statskupp i USA nonbeingzone Sergei Skripal Jugoslavien Ryska atleterna friades Israel bombar Syrien Är det redan över för Trump? Liberal demokrati Europas öde Nordkorea Chang Wanguau Palatskuppen mot Trump Splittrat EU USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 Kiev-USA-Europa strategi ECRR KREAB Zombifiering Scott Ritter Stephen Cohen Protagoras Ryska atleternas bannlysning Krigsvalet Eviga krigspartiet Jus ad bellum Vita västvärldens dominans Ryssland pressad. Europeisk integritet Teknikrati Betalda demostranter Papadopoulos Nordkoreakrisen God Bless America Häxjakten mot Trump Obamas fredspris MSC Slutgiltiga offensiv Vem är monstret? 9/11 Bildt-Georgien Gasattacken i Douma Thrasymachos Undantagstillstånd Sofisterna Västvärldens besatta kampanj USA hotar Ryssland Trumps FN-tal USA:s finde nr 1 Trump luras till krig SOHR Mjuk makt Det Turkiskt-kurdiska Kriget Färgrevolution i Washington Manafort och Gates Vem fan bryr sig The Kitchen Obamas krokodiltårar Turkiet invaderar Syrien Multipolär värld Forum för Krig Yeltsin-Putin Trojkans krigsbrott Statskuppen i Ukraina Alexis Tsipras John Bolton Statskupp Isolera Ryssland Revolution Googlecensur IS USA:s allierade Konflikten eskalerar 11 september 2001 Mörda Assad Vita Hjälmarna Imperialismen CAS Upp och kämpa människa Slakten I mosul Bombs for Peace Vem tjänar på giftattacken? Falska vinster Project Veritas Religiös fascism Avhumanisering Putins tal Ingen giftattack i Gouma Goda-Onda Syriza James Petras Annektering Kertjincidenten. Skyldigheter Imaginär fiende USA:s terrorhandlingar Koreakonflikten Bomba Iran Missiler mot Damaskus Carl Bildt EU contra Nationalstaten Befolkningens plundring Obama en bedragare Jens Stolenberg QE Reporter utan Gränser Religionens ok Amerikanska Gulag Värdebaserad racism Meningslöst att tala med Väst Apokalypsen nära Plundring av Grekland Slakthuset Damaskus SvD Lucy Parson Protagóras Ansvar III:e Världskriget Europas krigsbrott Der ez-Zor Västvärlden fångad i en våldspiral Östra Ghouta Petrodollar EU:s statsskuld Obama en krigsförbrytare Ryska invasionen USA:s krigsbrott i Mosul Solon atenaren "Ryska propaganda" Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Acela-korridoren Amerikanska baser=Vasallstat Europa:stumma underhuggare Västvärldens vampyrer Mordet på Milosevic Trumps krigskabinett Fredrik Karén Förrädaren Trump Politisk dygd Mördarorganisationen NATO Det tar aldrig slut USA:s krigsbrott OPCW Konspirationsteori 2 Trump Oligarkernas fiende Internationell rätt Georgien Auktoritarism Kropotkin An die Freude Jack Ruby Ukronazisterna Krösus PropOrNot Statskuppen i Iran 1953 McCarthyismen Underkastelse eller Krig USA-ledda Imperiet USA-NATO-EU England och den politiska cirkusen. Udo Ulfkotte Kuppen mot Trump Samir Amin USA:s statskupper Ansvarsfull europeisk politik John Kiriakou OPCV Warren-kommissionen Kina omringas 5 minuter innan "midnatt" Trump/Putin EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland amerikansk fundamentalism Axiom Gula Västarna Merci beaucoup France Ukrains invasion av Krim El Pais Fejknyheter Färgrevolutionen i Iran 2018 SBU Modern Imperialis Utrottningen i Östra Ukraina Ron Paul vilken mandat har dem Statskuppen i Ukraian USA kommissionen skrev ett brev NATO kanadensiska antidopping Falska alternativ till Krig Vampyrer Kemisk attack i Syrien Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska 9 September 2011 Morder på Syrien Modern Imperialism 15 år efter 9/11 USA :s planer kräver WADA frihet inte fred Obams fredspris rättvisa han vill FN-rapporten om Israel och apartheid Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför Nationalstaten leda ett internationell upprop

Toroni

Besökare

Vi har 68 besökare och inga medlemmar online