Washington strävar efter en eskalering av konflikten med Ryssland, Kina, Nordkorea, Iran och Venezuela

USA är fast besluten, till glädje för många europeiska lakejstater, att försämra de redan dåliga diplomatiska relationerna med Ryssland. Det faktum att USA gav Ryssland 2 dagar i slutet av augusti för att lägga ner dess Konsulat i San Francisco kan inte tolkas på annat sätt. Inte heller kan FBI:s lördagsrazzior den 2 september eller den presstituerade medias rapportering tolkas på annat sätt.

Den enda slutsatsen man kan dra utifrån Trumps sätt att agera är att Washingtons aktivt söker för en upptrappning av konflikten med Moskva. Förmodligen hoppas Washington att Putin skall agera kraftfullt för att ribban skall höjas ännu mer.

Det ryska federationens utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova anser att USA allvarligt kränker det internationella regelverket och menar att USA:s senaste beslut är även dummare än Obamas, att avvisa de ryska sändebuden, runt jul 2016, och konfiskera rysk egendom under sina sista presidentdagar.

Varför USA insistera att eskalera den diplomatiska konflikten i synnerhet när Trump blev president genom att lova att betydligt förbättra relationerna med Ryssland kan man fråga sig. Det kan knappast vara så att han ändrade uppfattningen utan Washingtons ständiga försök att försämra relationerna måste betyda att han har tappat kontrollen över sin egen administration och tvingas att kapitulera inför deras- krigsivrarnas- krav.

Det kan var så att Vita Huset vill motarbeta Kreml i en sådan utsträckning att något extremt äger rum för att sedan lägga ansvaret på Ryssland. Påminner lite om vad USA försöker göra med Nordkorea där V-världen kontinuerligt provocerar Kim Jong-Un med förhoppning att han skall begå något som kan tolkas av V-världen som ett betydligt större hot än att provskjuta sina missiler.

De som inte tro att Washington driver på för krig mot Ryssland är kan inte tas på allvar. Fakta talar för sig själva. Trump-administrationens olagliga konfiskeringen av den ryska egendom i San Francisco och avvisning av de ryska diplomaterna är en total kränkning av den diplomatiska immuniteten.

Ryssarna är naturligtvis rasande, med all rätt, över den amerikanska regeringens oförsonliga fientlighet mot landet. Den diplomatiska konflikten som startades av Obama och den sen dess upptrappade sådan försvårar naturligtvis de bilaterala kontakterna mellan länderna.  

"Hur kan allt det olagliga som händer i den Ryska Federationens byggnad...bidra till att normalisera situationen?" frågar sig Maria Zakharova, den ryska utrikesministern, "...kränker vår egendom för vem vet varför? Bidrar detta olagliga intrång att normalisera de bilateral relationerna?"

Washingtons aktion är utan mottstycke och en klar kränkning av Wienkonventionens Diplomatiska Förbindelser, 1961.

"Diplomatisk immunitet och okränkbarhet av de diplomatiska premisserna är fastslagna i internationell rätt. De förblir oförändrade även i tider av mycket akuta kriser" poängterar Zakharova.

Det är inte första gången Washington "grovt kränker internationell rätt. "Tyvärr" fortsätter hon att stänga, konfiskera och jaga och avvisa"hotar det att bli en ny amerikansk tradition. Washington inte bara destabiliserar de rysk-amerikanska relationerna utan hela den globala internationella rätten".

Intensifieringen av konflikten kan bli ödesdigert för mänskligheten.

Att vi är på väg mot ett Världskrig (VK) konstateras även av FN-generalsekreterare Antonio Guteres som menar att konfrontationen som utvecklas på den koreanska halvön påminner om händelserna som ledde till det första VK:ts utbrott.

"Krig startar inte av ett beslut som är tagen av krigförande parterna på ett ögonblick. Om man tittar på 1:a VK:ts historia gick det stegvis till, ena parten gjorde det ena, andra parten gjorde det andra och en eskalering ägde rum...Det är denna risk vi måste undvika när det gäller situationen i Nordkorea" sade han.

"Konfrontationsaktig retorik kan ledda till oförutsedda konsekvenser. Det måste till en politisk lösning. Den potentiella konsekvenserna av en militär aktion är alldeles för skrämande."

Nya sanktioner antogs av FN genom en ny resolution den 11 september, den 9 i raden av restriktiva sanktioner men som den Nordkoreanska ambassadören i Moskva uttryckte det kommer det inte att förmå Nordkorea att ändra sin politik. Pyongyang´s kärnvapenprogram hjälper att avskräcka den "hotfulla amerikanska politiken" sade Kim Yong-Jae.

"...Dessa sanktioner är ingenting i jämförelse med vad som slutligen kommer att ske" sade Trump den 12september efter tisdagens diskussioner med utrikesministern Rex Tillerson.

Så på ett eller annat sätt närmar vi oss ett krig vi alla egentligen vill undvika. Eller? Och det är inte bara vilket krig som helst. Väldigt många varnar oss för massförstörelsevapen kan komma till användning. Alla måste vara medvetna om att krig i kärnvapenåldern är förödande för livet på jorden.

Innan Sovjetunionens sammanbrott hade USA och Ryssland, om än under en kort period, fredliga relationer. Och alla måste vara medvetna om att inför det hägrande kärnvapenkriget har USA:s regering, dess europeiska vasaller och de nykonservativa besserwissarna genom sin hållning och beteende utraderat kunskapen om detta. Det är inte många idag som minns det. 

De fredliga relationerna varade visserligen inte så länge men gav hopp om en bättre värld. Ända fram till Clinton-regimen. Sedan dess och under 24 år har Washington brutit alla fredsavtal- tre regeringar- och nu förstör Kongressen vad som återstår av all arbete som den amerikanska administrationen under det 20-århundrande gjorde för att förhindra en nukleär Armageddon.

Den amerikanska Kongressen körde över kärnvapenavtalet mellan Reagan och Gorbatjov som eliminerade en hel rad av kärnvapen och signalerade samtidigt slutet av det kalla Kriget.

Och nu har en ny krigspresident- den sinnesjuke Trump- som till och med inför FN:s 193 medlemsstater hotar att förinta Nordkorea, Iran och Venezuela. Den 19 september vid den imbecilles första besök i FN gjorde han klart sin inställning.

"Det är dags för Världen att stå emot en regim[Nordkorea] som hotar med massmord" sade han och fortsatte med att Nordkoreas kärnvapenutveckling hotar hela Världen och om USA blir hotad har han inget val än att "fullständigt förgöra" Nordkorea. Ingen hotar USA. Det är närmare tvärtom att USA hotar inte bara Nordkorea utan alla länder som inte vill böja sig för den exceptionella och oumbärliga nationen.

Trump hotade även "skurkstaten" Iran och det "korrupta" Venezuela. Inför 193 medlemsstater hotade Trump Världen med ett III:e VK. Ett brott mot FN-stadgan.

Bland de som tyckte att Trump stod upp för Världen var Israels premiärminister Netanyahu som tyckte att "President Trump talar sanning om farorna som väntar Världen". Knappast förvånande skulle jag säga. Inte ett ord yttrades om Palestina-Israel-konflikten och hur israelerna förtrycker folket i de av Israel annekterade palestinska områden.

Sveriges utrikesminister Margot Wallström tyckte att Trumps tal var "bombastiskt" och "nationalistiskt" och bröt mot FN-stadgan. Varför den svenske statsministern närmade sig USA:s president som öppet hotar Världen med en kataklysm och förgörelse är en gåta. En aktningsvärd person skulle ha gått förbi och spottat.

Så historien upprepar sig. Senaten ökar försvarsbudgeten med 700 miljarder dollar; Sydkorea beställer nya försvarssystem; Japan installerar nya robotsystem; Sverige rustar upp och är värdlandet för en militärövning med den USA-ledda mördarorganisationen NATO. Och återigen tvingas man ställa sig frågan : VEM TJÄNAR PÅ ATT KONFLIKTEN ESKALERAR?

Sedan II:a VK:s slut är Europa, Sydkorea och Japan ockuperad av amerikanska militära styrkor. Mellan Nord- och Sydkorea finns ingen fred sedan 1953 och länderna befinner sig fortfarande i krigstillstånd. Och det är knappast Nordkoreas fel utan det är USA:s målsättning att understödja detta status quo för att underkuva även Nordkorea för att komma närmare Kina och omringa landet med kärnvapen för att utpressa Kina att ge efter den amerikanske hegemonistiska politiken.

I Sydkorea finns det över 50 000 och Japan 30 000 amerikanska soldater i amerikanska baser. Sydkorea har börjat med egna robottester av svensk-tyska robottar. Ingen tycker tydligen att det är lika provocerande som när Nordkorea provar sina vapen. Japan håller på att rusta upp sitt försvar och placerar ut ett robotförsvarssystem på ön Hokkaido och andra delar av ön.

FN:s säkerhetsråd antog nya sanktioner mot Nordkorea. Som svar på dem "fördubblar" Nordkorea "insatserna" för att "skydda landets suveränitet och rätt till existens", enligt Kim Jong-Un.

"Konfrontatorisk retorik kan leda till oförutsedda konsekvenser" sade Guterres och denna retorik är USA:s imbecille krigspresident expert på. Trump har visat sig vara en lika stor krigspresident som hans föregångare.

Han bombar Syrien och Afghanistan, hotar Nordkorea, Iran och Venezuela. Han tillåter eskaleringen av den diplomatiska konflikten med Ryssland; han hotar Kina med ekonomisk krigföring och ökar USA:s bombningsengagemang i det koleradrabbade Jemen.

Tydligt är att det inte spelar någon roll vem som blir president i USA: den förda politiken på frågor som är av vikt är alltid desamma efter installationen av presidenten. Vad Trump 8 månader på presidentstoln har bevisat är att, om det nu finns någon som fortfarande tvivlar, USA- och många länder i V-världen- inte längre är en demokrati som ändrar kurs i enlighet med folkets vilja utan är en skrämande regim, styrd av Wall Street/CIA/Eviga Krigspartiet som aldrig förlorar makten oavsett hur människor röstar.

Även om "fel" kandidat blir vald, som i Trumps fall, arbetar Wall Street/CIA/Krigspartiet med sina nära allierade i USA, den presstituerade media, med de många verktygen som finns i deras förfogande, för att säkerställa att ingen större avvikelser från den regressiva politiken som berikar eliten och lämnar alla de andra åt sitt öde kan genomföras.

Vi vet vad Clinton gjorde. Vi vet vad Bush gjorde. Inte ens Obama som 2008 fick Nobels-fredspris, han lovade att "avsluta krigen" och återställa relationerna med Ryssland, kunde bryta det gängse. Han följde precis samma regimändrings- och interventionspolitik.

Elva år sedan sade Venezuelas president Hugo Chavez- förmodligen lönnmördad med gift- i hans  FN-tal:   " Igår vid detta podium stod självaste Satan[Bush] och pratade som om han ägde Världen...".

Det påfallande och frapperande om amerikansk- och överhuvudtaget V-världens - politik de sista decennierna har varit dess kontinuitet. Krigen mot de resursstarka suveräna staterna vid strategisk viktiga delar av Världen har fortsatt oavsett vem som sitter i Vita Huset.

Den 1% fortsätter att bli rikare och de fattiga blir ständigt fattigare oavsett om det sitter en otäck republikan eller en "progressiv" demokrat i Vita Huset. Det är väldigt dyrt med social trygghet och en fungerade välfärd. Men att avsätta hundratusentals miljarder för att fälla regeringar, bomba länder som Syrien, skicka vapen till Saudiarabien, underhålla 1 000 militära baser runt om i Världen mm mm, ja det inga är problem. För detta finns det hur mycket pengar som helst. Det kan aldrig bli för dyrt.

Krig är inte meningen att de skall vinnas, det är meningen att de skall fortsätta, för evigt. Det nykonservativa militär/industriella komplexet sponsrar tankesmedjor/TV-program/sociala medier mm som dominerar och propagerar i debatten medan antikrigsrösterna uteslutes. Prokrig-experter skrämmer sina läsare/åhörare med påhittade historier om olika "hot" mot den nationella säkerheten.

De sista åren kommer hotet från Ryssland. Regimen är i behov att lansera myten om hotet från Ryssland för att sälja det senaste militära utrustningen till de europeiska läderna och ge NATO en anledning att fortsätta existera.

Oavsett förföljelserna, stämplingen, demoniseringen, fängslandet och annat av den antiimperialistiska vänstern, den isolationistiska högern eller rent av antikrigsbejackarna och sanningssägarna borde regimen i USA vara väldigt nöjd. En president som kunde ha varit ett problem är nu neutraliserad.

Inte bara har regimen lyckats att prata eller hota Trump till rätta om Ryssland, Kongressen har till och med röstat fram ännu flera sanktioner mot Ryssland- och Iran- som Trump inte kan avfärda utan måste helt enkelt godkänna dem genom att skriva under. Dessutom har regimen tvingat Trump att avskeda alla sina rådgivare som var emot Krigspartiets fientliga inställning mot Ryssland.

Efter många års ändlösa militära hot mot Ryssland är nu Kinas tur. Den amerikanske finansministern Steven Mnuchin, av judisk familj med ursprung i Ryssland, tidigare direktör på Goldman Sachs, varnade att USA kommer att "utöka sanktionerna på dem[Kina] och hota dem med uteslutning från det amerikanska och internationella dollarsystemet" om inte Kina fogar sig efter Washingtons nya sanktioner mot Nordkorea.

"Vi skickar ett budskap till alla som bedriver handel med Nordkorea..." sade han i New York den 12 september. 

Här ha vi tydligen ytterligare- förutom Nikki Haley- en hel fördummad individ i Trumps kabinett, som inte har en aning om vem han hotar. Inget skulle förmodligen skada USA mer och gynna Kina mer än att uteslutas från det internationella dollarsystemet.

Genom att stora och enormt många ekonomiska transaktioner försvinner från dollarsystemet skulle det förmodligen reducera dess omfattning och betydelse. Dessutom skulle det få både Ryssland och Kina att inse att vara del av dollarsystemet är en belastning utan några fördelar. Den amerikanska ekonomin gör Ryssland och Kina till amerikanska drängar som stödjer en politik som servar Washington istället för deras egna länder. De borde vakna och ha skapat ett eget finansieringssystem för länge sen.

Men hur i helvete kan en president vars roll idag till skillnad mot vad han lovade i sin presidentkampanj och som försvarar en regim som står för miljoner döda vågar anklaga Nordkorea att hota Världen med massmord? Är det någon som vet om Nordkorea varit/är ansvarig för att ha bombat, invaderat eller mördat?

Och hur i helvete kan 193 statschefer och andra clowner stillasittandes och höra på en representant för Wall Street/CIA/Krigspartiet/ som hotar Världen med krig utan att agera? Trumps FN-tal var en deklaration på att tiden för en fredligare Värld är över. Det är en deklaration att CIA och det militär/säkerhetskomplexet fullständigt kontrollerar den amerikanska regeringen.

Jag hade svårt att förstå- när jag läste hans FN-tal- varför hela ingen av åhörarna tystade ner Trump, en man som står framför dem och ljuger och hotar? Är pengar viktigare än sanning, rättvisa och överlevnad? För någon annan förklaring har jag svårt att se än att samarbetet med Washington ger alla FN-diplomater möjligheten att tjäna pengar genom att stödja V-världens exploatering av sina egna länder till och med.

Hur i helvete kan de bara sitta där och höra hur Amerika respekterar alla länders suveränitet och folkets vilja i alla länder och hur USA trots sin överväldigande militära styrka aldrig försöker att påtvinga sin vilja på andra länder?

Vad hände med Jugoslavien/Serbien, Afghanistan, Irak, Libyen; Somalia, Egypten, Syrien, Yemen, Pakistan, Krim, Ukraina, Venezuela, Honduras, Ecuador, Bolivia, Brazilen, Argentina för att nämna några som blivit föremål för USA:s militära attacker, regimändringar och avsättningar av politiska ledare som inte var bekväma när det gäller amerikanska intressen?.

Var det ingen i samlingslokalen som kunde säga något och avbryta den nya "djävulen"? Var fanns Ryssland eller Kina? Var fanns Europa? Var fanns Sverige? Hade alla gått hem eller blev de bedövade?

Är det respekt för suveräna länder att tvinga andra länder att stödja USA:s sanktioner mot Iran, Ryssland, Kina, Nodkorea, Venezuela? Är det respekt för suveräna stater att påtvinga dem sanktioner? Om inte detta är att påtvinga Washingtons vilja på andra länder så vet jag inte vad.

Trump har accepterats det faktum att han är fången och accepterat den tilldelade rollen som den genomdrivande kraften för att upprätthålla Washington dominans i Världen. Glöm alla Trumps löften. NU gäller det Washington UBER ALLES.

Det räcker tydligen inte med att storskallig massmord har utförts med största hänsynlöshet och med Västs samarbete och överenskommelse inkluderat FN, denna patetiska byråkratiska odjuret som lyder under det amerikanska utrikesdepartementets piska.

Washingtons plan för att "reformera" FN är att göra organisationen till ett instrument för amerikansk utrikespolitik precis som NATO och EU. Han skickades till mötet av alla dessa obskyra krafters för att lämna ett budskap till FN, att hädanefter förväntas FN att stödja Washingtons utrikespolitiska agenda. Motståndare till Washingtonkrispolitik kommer att isoleras och buntas ihop med de onda staterna i enlighet med Washingtons uppfattning.

Kommer ni ihåg den amerikanska utrikesministern Madeleine Albright som ansåg att 500 000 döda barn i Irak- på grund av påtvingade sanktioner- var värd priset?  500 000 barn??? Inga reaktioner från omvärlden.

Var är protesterna? Var demonstrationerna och marscherna? Från media? Från vänstern? Är allt borta? I USA verkar de enda protesterna vara mot gamla "inbördeskrigsstatyer".

Någon fredsrörelse finns inte. Inte heller några fredsmarscher. Inte någonstans i den fredsälskande V-världen.

USA är idag den enda terrorist-supermakten. De nöjer sig hålla länder försvarslösa och hjälplösa så de inte kan vara i vägen för de aggressiva ambitionerna mot Världsdominans.

Många millioner döda, lemlästade och tvångsförflyttade kommer att vara "värd priset" som terrorist- supermakten och dess kriminella "gemenskap" kräver.

Det faktum att denna supermakt och dess terrorist"bihang" accepteras trots uppenbara brott mot freden och mänskligheten är en symptom av ett samhälle vars andliga tillstånd befinner sig i ett patologiskt sjukt nivå.

Tydligen har vi att göra med en epidemi, en plåga som påverkar människors hjärna. En plåga som attackerar våra organ och programmerar våra funktioner för självförstörelse.

Trump är en konsekvens av detta sjuka politiska system i USA och Europa.

Men istället för att fokusera på Trump och hans tvittrande, omogna uttalanden och löjliga uppträdande, hans sexistiska kvinnosyn och rasistiska glåpord borde allas uppmärksamhet koncentreras på de som verkligen äger makten i Amerika/Europa och resten av V-världen. 

Vad som skulle göra Wall Street/CIA/Krigspartiet och resten av de nykonservativa plundrarna orolig är protesterna och demonstrationerna och marscherna som kräver att politikerna håller sina vallöften. De som röstade borde kräva av Trump att hålla sina löften om USA:s utrikespolitik. Vidare borde alla protestera mot ett politiskt system som inte tillåter en folkvald president att föra sin egen politik utan tvingas att följa en politik framtvingad av en obskyr grupp.

Men nej, här har vi en situation där till och med de "progressiva" krafterna gör exakt vad människorna bakom den politiska ridån vill att de skall göra, nämligen att köpa Krigspartiets smutskastning av Trump som "ett verktyg för Kreml" och ägna sig åt fruktlösa "vänster-höger" kulturstrider uppmuntrade av etablissemanget som inte skadar den styrande oligarkin och som inte sätter hinder för nästa krig.

För Världens bästa är en regimändring i USA en absolut nödvändighet. Annars går vi under. 

Rysslands högsta militära ledning har redan dragit slutsatsen att Washington förbereder en överraskande kärnvapenattack mot Ryssland. På vilket sätt det senaste diplomatiska illdådet eller grova förolämpningen, det första av sin sort i diplomatins historia skall förbättra relationerna vet jag inte.

Förutsättningarna för positiv utveckling är noll. Dårskap styr Washington och resten av Västvärlden.  

För övrigt har V-världens krig kostat över 4 miljoner muslimer livet sedan 1990. Vem bryr sig? De är inte värda ett bättre öde- "de är ovärdiga offer", precis som Hillary Clintons "the deplorables"- de förkastliga, alla som inte röstade på henne i presidentvalet. USA:s och V-världens krigsbrott måste någon gång bemötas och brännmärkas.

 

Intressant bok: "J is for Junk Economics", Michael Hudson, 2017.

 

För mer läsning: www.informationclearinghouse.info; Bryan MacDonald; Neil Clark; ww.paulcraigroberts.org

 

Mycket farlig eskalering i Syrien: Imperialismens ...
"En ny kemisk attack på väg"
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
onsdag, 15 augusti 2018

Taggar (Etiketter)

Ukraina Mordet på Kennedy Demokrati Krim JFK Jens Stolenberg Northwoods Project Bomba Iran Missiler mot Damaskus IPE EU contra Nationalstaten William Blum Apokalypsen nära Glöm fred i Syrien QE USA: press på Kina Religionens ok Trump vs etablissemanget Värdebaserad racism Europas träldom Der ez-Zor Lundin Oil Slakthuset Damaskus Folkstyre Ukrainas annektering av Krim H.R. 5732 III:e Världskriget MH-17 Gramski Ryska invasionen Operation Gladio Västvärlden fångad i en våldspiral Östra Ghouta Sanning Västvärldens vampyrer Irans isolering Solon atenaren Sydkinesiska Sjön Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Europeiskt återuppvaknande Amerikanska baser=Vasallstat Europas vansinne JIT OPCW RAND Corporation Trumps krigskabinett Theokrati Förrädaren Trump Vanessa Beeley Det tar aldrig slut Vänstern i koalition med högern Jack Ruby 2 Internationell rätt FN Auktoritarism Amerikansk korståg USA-NATO-EU Västvärldens distopy Krösus USA:s tvåfrontskrig Statskuppen i Iran 1953 EU en dödszon Underkastelse eller Krig Alvin A. Snyder Kommittén för befrielse av Irak England och den politiska cirkusen. Kuppen mot Trump Daniel McAdams Ansvarsfull europeisk politik Är det redan över för Trump? Warren-kommissionen Statskupp i USA 5 minuter innan "midnatt" EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland Jugoslavien Axiom Kiev-USA-Europa strategi Ron Paul Europas öde El Pais Chang Wanguau Färgrevolutionen i Iran 2018 Splittrat EU Modern Imperialis Krigsvalet Nytt sarinattack på väg KREAB Västs nederlag i Syrien Trump-Putin mötet Protagoras Undrminera EU Betalda demostranter Lee Harvey Oswald Jus ad bellum G20-mötet Rysslands oövervinliga vapen Europeisk integritet Trump den imbecille Slutgiltiga offensiv Nordkoreakrisen Spetznaz nätneutralitet Obamas fredspris Imperialismens logik USA hotar Ryssland Jan Öberg Bildt-Georgien Novichok Helsinforsmötet Sofisterna George Sorros Färgrevolution i Washington Ukrainanazisternas manifestation USA:s finde nr 1 Hamburg en krigszon Putin:lämna oss i fred Mjuk makt Robert Fisk Yeltsin-Putin Vem fan bryr sig Deir ez-Zor Obamas krokodiltårar Internetcensur Multipolär värld Svavlet IS USA:s allierade Det globala dårhuset Alexis Tsipras Engelska provokationer Statskupp Ingen fred med Ryssland Revolution William Binney Slakten I mosul Uncle Sam 11 september 2001 Förbjud Vänsterrörelsen 2 minuter innan midnatt Imperialismen OPWC Putins tal Vem tjänar på giftattacken? Det är värd priset Project Veritas Stanislav Petrov Sanktioner mot Kina USA:s terrorhandlingar nonbeingzone Syriza Sergei Skripal Annektering Ryska atleterna friades Skyldigheter Liberal demokrati Obama en bedragare Nordkorea Palatskuppen mot Trump USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 Carl Bildt ECRR Meningslöst att tala med Väst Zombifiering Reporter utan Gränser Ryska atleternas bannlysning Amerikanska Gulag Eviga krigspartiet Europas krigsbrott Vita västvärldens dominans Plundring av Grekland Ryssland pressad. SvD Teknikrati Ansvar Papadopoulos Obama en krigsförbrytare God Bless America Häxjakten mot Trump MSC Petrodollar Vem är monstret? Europa:stumma underhuggare Gasattacken i Douma USA:s krigsbrott i Mosul Israel bombar Syrien "Ryska propaganda" Västvärldens besatta kampanj Acela-korridoren Trumps FN-tal USA:s krigsbrott Trump luras till krig Mordet på Milosevic SOHR Fredrik Karén Mördarorganisationen NATO Manafort och Gates An die Freude The Kitchen Konspirationsteori Turkiet invaderar Syrien Trump Oligarkernas fiende Forum för Krig Georgien Trojkans krigsbrott USA-ledda Imperiet John Bolton Ukronazisterna PropOrNot Googlecensur McCarthyismen Konflikten eskalerar Bombs for Peace John Kiriakou Mörda Assad Vita Hjälmarna Udo Ulfkotte CAS USA:s statskupper Merci beaucoup France Falska vinster Kina omringas Religiös fascism Trump/Putin Avhumanisering amerikansk fundamentalism Ingen giftattack i Gouma Koreakonflikten Utrottningen i Östra Ukraina James Petras Ukrains invasion av Krim Det Turkiskt-kurdiska Kriget Fejknyheter Imaginär fiende SBU vilken mandat har dem kommissionen skrev ett brev Nationalstaten kanadensiska antidopping OPCV Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska Morder på Syrien USA 15 år efter 9/11 USA :s planer kräver NATO inte fred Vampyrer Obams fredspris han vill FN-rapporten om Israel och apartheid Falska alternativ till Krig Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför WADA Modern Imperialism leda ett internationell upprop

Toroni

Besökare

Vi har 211 besökare och inga medlemmar online