Västvärlden och Europa förbereder sig för det otänkbara

Mycket av den 100-åriga amerikanska krigshistoria har utspelat sig i andra kontinenter än den amerikanska. USA har sedan dess inträde på den internationella scenen, efter andra Värdskriget, sett till att föra sina "humanitära" krig och krig för "mänskliga rättigheter" samt krig för spridning av "demokratin" på annans mark.

Att bomba andra länder, att mörda tiotalsmiljoner och tvångsförflyta mäniskor har varit ett sätt av USA och resten av V-världen att föra vidare sin utrikespolitik med avsikt att säkra hegemonin på jorden och genom hot om förintelse, och/eller ekonomiska sanktioner eller demonisering tvinga länder som valt att förbli suveräna bortom USA:s påverkan till underkastelse.

Och naturligtvis med den korrupta företagsägda medias hjälp. Inget av detta kan klassificeras som en  demokrati däremot och till skillnad från den vanliga retoriken, som vi får höra i USA och i resten av V-världens etablerade media, är det de rikas diktatur.

Både i USA och i Europa är den finansiella eliten som håller i trådarna. Det är de nykonservativa fundamentalisterna som är marionettspelarna. Det är korruptionen i Washington och i EU idag som inte har några paralleller i historien. Det är bankerna och miljardärerna som styr både Kongressen, Senaten och administrationen i Vita Huset och den europeiska unionens fäste i Bryssel.

Det är just korruptionen och lögnerna som så många gånger har lett till fruktansvärde situationer. En sådan menar Dr. George Szamuely, medlem av Global Policy Institute i Londons Metropolitan Universitet och författare av boken "Bombs for Peace", i sin artikel i "The Duran" skulle kunna uppstå på grund av den så kallade "ryska dossién" som han menar är helt och hållet ett verk av Hillary Clintons Demokrater.

Detta faktum var känd från början av både förre CIA-chefen John Brennan och förre FBI-chefen James Comey. Båda accepterade den påhittade DNC(Demokraternas Nationalkommitté)-historia om ryska valhackning och Kristofer Steeles- engelsk MI6 spion- fejkade dossier om Trumps imaginära relationen med ryssar.

Och naturligtvis hakade den korrumperade media på och publicerade alla lögner. Konsekvensen, vilken alla  hoppades på, av denna komplott blev förutom att Trump förlorat ett år av sin presidentskap också att han hindrades från att minska de farliga stora spänningarna med kärnvapenmakten Ryssland. Ingen verkade vara särskilt intresserad av det.

Arresteringen av Paul Manafort, förre rådgivare till Trump under valet, har inget att göra med utredningen av "ryssgate". Han arresterades av Robert Muller, en förre detta FBI-chef vilket ytterligare visar korruptionen i Washington, som utnämndes för att utreda de rysslandkontakterna. Manaforts arrestering har inget att göra med rysslandskontakter utan han arresterades på grund av att han inte deklarerade inkomsterna år 2006 från den ukrainska regeringen där han jobbade som oregistrerad agent.???

Så den första arresteringen i den nya stora härvan av rysk hackning och rysskontakterna i det amerikanska valet var för penningtvätt. Det har alltså ingenting att göra med Rysslands inblandning i valet. Dessutom arbetade han inte för Ryssland utan han arbetade för UKRAINA. Och det mest skrattretande är att han jobbade för den pro-ryska regeringen i Ukraina. För den folkvalda och via en militär kupp avsatte Viktor Yanukovich. Inte för dagens regering styrd av lakejen Poroshenko.

Den arresterade nr 2, Richard Gates var iblandad i samma skumma affärer som Manafort. Både anklagas för att vara inblandade i en multimiljondollar kampanj i USA åt Yanukovich, regionala regeringar, regeringen i USA och Ukraina. Manafort och Gates hade med andra ord inget tillstånd att arbeta som mellanhänder i förhandlingar såsom lagen kräver.

George Papadopoulos den tredje i raden av arresteringar är en förre detta forskningsassistent i det anti-ryska Hudson Institute i Washington och en notorisk lögnare som erkänt för FBI att han ljugit upprepade gånger. Han har under en kort tid jobbat som rådgivare i utrikesfrågor för Trump och även för israeliska organisationer.

Tre personer som Papadopoulos skall ha haft kontakt med- inga namn har avslöjats-, en "rysk professor stationerad i London med många kontakter inom den ryska regeringen", en kvinna med rysk nationalitet som påstods vara "Putins syskonbarn" och en som hade "kontakter inom det ryskas Utrikesdepartementet" var bedragare enligt Papadopoulos själv.

Papadopoulos ljög för Trump-kampanjen om kontakterna, påverkan och betydelsen av sina tre kontakter.

Ryssarna har själva krävt av FBI och åklagaren Muller att identifiera dessa personer och att deras namn publiceras för de är misstänkta för brott för att låtsas vara president Putins syskonbarn; att låtsas vara bekant med Englands ambassadör Alexander Yakovenko och att fabricera en inbjudan till Trump från det ryska Utrikesdepartementet att besöka Ryssland inför valet 2016.

Det visade sig, vilket också FBI själv konstaterade att Papadopoulos ljög om allting och att allt han sade om sina kontakter och informationen de hade om att ryssarna hade  kommit över "smuts om Clinton", "Clintons emails" och "tusentals emails" hade redan börjat offentliggöras betydligt tidigare. Maj 2015 öppnades Clintons utrikesministerfilarna vilket var ett år innan Papadopoulos kontakters "avslöjanden". 16 Mars 2016 offentliggjordes alla Clintons emails av Wikileaks, fem veckor innan Papadopoulos "professor" fick informationen från Ryssland.

När det gäller anklagelserna mot Manafort och Gates konstaterade USA:s justitiedepartementet att dessa herrar genererade minst 75 miljoner dollar genom sina ukrainska källor som inte deklarerades i USA. De svarta pengarna spenderades enligt FBI på lyxvaror, fastighetsköp och annat.

Inga av dessa pengar härrör från Ryssland; inga ryssar är inblandade; inga ryska penningkällor finns; ingen rysk media eller regeringsintitution är inblandad i de anklagelserna mot Manafort och Gates.

Men det spelar faktiskt ingen roll vad dessa herrar gjort eller inte gjort. Det som är av betydelse är vad FBI, CIA och media har valt att jaga de för, "sina kontakter med ryssar under det amerikanska presidentvalet". Bevisligen hade de inte sådana kontakter. Men det bekommer inte V-världens korrupta media. Fortfarande finns att läsa att dessa herrar är arresterade och anklagade för sina kontakter med fienden, Ryssland.

Och att de inte anklagas längre för förräderi framgår inte heller i media. Det framgår inte heller i enlighet med det amerikanska justitiedepartementet att de inte är anklagade för att springa ryssarnas ärende . Det är just lögnerna eller avsaknaden av sanningen eller de fejkade nyheterna som kan komma att avgöra vår framtid.

Detta är ytterligare ett diabolisk komplott som kokades ihop i Washington. Inte så konstigt, så arbetar alla skurkstater.

För säkerhets skull förbereder sig USA och Europa för det otänkbara. En militär konflikt som kommer att förinta i första hand Europa. För amerikanerna och resten av V-världen, Europa undantaget, räknar med att kriget i första hand kommer att äga rum i Europa. Ett kort och totalt destruktivt kärnvapenkrig.

Sovjetunionen eller Ryssland har aldrig haft för avsikt att anfalla eller föra anfallskrig mot varken USA eller Europa. Däremot har USA redan 1945, 15 september, planerat att anfalla Sovjet med kärnvapen i koordinerade attacker mot 66 städer. Detta planerades med andra ord redan under 2:a VK.

Den hemliga militära agendan offentliggjordes den 15 september en månad efter kärnvapenbombningarna mot Hiroshima och Nagasaki i Japan där de första 7 sekunderna mer än 100 000 mäniskor dog. Det märkliga i det hela är att den hemliga planen som visserligen offentliggjordes den 15 september, formulerades tidigare i 2:a VK:s höjdpunkt då USA och Sovjetunionen vara nära allierade.

Enligt Prof. Michel Chossudovsky visar dokumenten att USA redan då gjorde sig skyldig till att planera folkmord mot Sovjetunionen. Och det faktum att Sovjet visste att 66 viktiga städer skulle kärnvapenbombas startade det Kalla Kriget och spelade en nyckelroll i att trigga kärnvapenkapprustningen.

Som vanligt kan man säga idag, efter alla dessa år av hjärntvättning, att orsakerna till det Kalla Kriget och vapenkapprustningen inte var kända. V-världens media då, som nu, var fokuserad i konfrontationen mellan USA och Sovjet. Planen däremot att förinta Sovjetunionen och Manhattan-projektet (kärnvapensbombernas uppbyggnad) är inte nämnda någonstans.

Planerna att attackera Ryssland har alltid funnits. Och detta har presenteras i Washingtons Kalla Krig-propaganda och inom kärnvapenplaneringen som en respons mot det så kallad Sovjethotet då- och Rysslandhotet nu- när det i verkligheten alltid varit USA sedan den 15 september 1945 som planerat att förinta Sovjet/Ryssland.

Den initiala 1945-årslista av 66 städer i Ryssland uppgraderades under det Kalla Kriget, 1956 att utökas till 1 200 städer i forna Sovjetunionen och i det sovjetiska blocket i Östeuropa.

I dag, jag vet inte om jag skall kalla det post-Kalla Kriget-era eller Kalla Kriget 2 eller nya Kalla Kriget, är i Trumps "eld och raseri"-era kärnvapnen riktade mot Ryssland, Kina, Nordkorea och Iran. 

Det finns en lång historia i USA:s politiska dårskap anpassad för att ge USA:s brott mot mänskligheten ett humant ansikte. USA:s president Truman ansåg att, genom att onödigt mörda alla människor i Hiroshima och Nagasaki, Gud är på Amerikas sida med hänsyn till användningen av kärnvapnen.

"Vi tackar Gud att det[kärnvapnen] har kommit till oss och inte till våra fiender; och vi ber att Han skall leda oss att använde det å Hans vägnar och syften." Så var det med det.

Sedan dess har alla de stora länderna- men även en del små såsom Israel-  skaffar sig kärnvapen. I USA:s ansträngning att leka Världspolis och skaffa sig absolut makt över jorden måste alla länder acceptera USA:s politiska och ekonomiska fasoner. De som inte rättar sig efter deras pipa skall förgås.

Vi har otaliga exempel på det de sista 25 år sedan USA, NATO och EU återigen valde att bomba Europa. Efter det var vägen öppen för bombningar, interventioner, invasioner, demoniseringar och regimbyten i flera länder. Utan reaktioner från den demokratiska Västvärlden som gärna hakade på med avsikt att även dem tillgodogöra sig ekonomiska fördelar.

Men Ryssland stretar emot. Ryssland, och fler andra länder naturligtvis, vill föra en självständig utrikes- och ekonomisk politik. Det anses vara ett synd som måste bestraffas. Därför vill den USA-ledda NATO att Europas civila infrastruktur anpassar sig för krig mot Ryssland. Inte konstigt. Det är i Europa det skall börja.

29 NATO-medlemmars försvarsministrar samlades i Bryssel nyligen i början av november för att revidera NATO:s militära kommandostruktur och göra den mer effektiv, flexibel och lyhörd. Meningen är att skapa ett nytt kommando för att skydda de transatlantiska kommunikationerna mellan Nordamerika, USA-Kanada, och Europa havsvägen och ett annat för att förbättra de akuta trupprörelserna och materialförflyttningar inom Europa.

NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg är av den absoluta uppfattning att detta är nödvändigt med hänsyn till de påstådda hoten från Ryssland. För att kunna "avskräcka och kollektivt försvara" vill NATO att de europeiska vägarna skall vara redo för att snabbt kunna hantera snabba förflyttningar av stridsvagnar, artilleri och annat tung militär materiel.

Tydligen förväntar sig NATO-chefen att ett krig med Ryssland är oundviklig. Det är också tydligt att han tror på att NATO:s styrkor i Europa skall vara tillräckliga för att stå emot en militär attack från granlandet Ryssland. Det får han gärna tro. Men det gör inte saken bättre.

Det är bevisligen klart att det inte finns någon vinnare i ett krig. Det finns bara offer. Och i första hand kommer offren även den här gången att heta européer. En militär lösning är aldrig en lösning. Det har vi sett sedan våra krig i Jugoslavien som inte finns mer som ett land, i Afghanistan där krig aldrig tar slut, i Irak där kriget pågår fortfarande och ingen fred finns i siktet, i Libyen där gangstrar, människosmugglare och slavhandel fröjdas, i Syrien med över 400 000 döda och 11 miljoner flyktingar mm. Man kan fortsätta hur länge som helst.

Så medan den presstituerade media och politikerna obevekligt fortsätter att sprida varningar till dess patetiska befolkning om det konstanta och ökande "ryska hotet" talade Stoltenberg om för Europa "förbered er för en rysk invasion".

NATO:s ansträngning att göra den europeiska civila infrastrukturen ändamålsenlig för dess militäta manövrar är ett dåligt tecken. "Det visar att Washington vill se Europa och Ryssland kriga mot varandra" säger general Leonid Ivashov i den Moskva-baserade tankesmedjan Akademi för Geopolitiska Problem och tillägger att "den nya utvecklingen i Europa kan betyda att det militära blocket[NATO] förbereder att slå till Ryssland."

NATO:s rörelser skapar ökade spänningar i Europa och "Amerikanerna försöker ideligen" säger Ivashov "att iscensätta provokationer."

Genom att blanda in Ryssland i en incident med militär flygplan eller annat krigsskepp kan situationen pressas mot en militär konflikt.

"Det är farligt" varnar Ivashov. "Amerikanarna ville att Europa och Ryssland krigar mot varandra i den europeiska teaterscenen."

Samma sak skriver även Der Spiegel(43/2017). Magasinet kommer fram till att "Enkelt uttryckt: NATO förberer sig för ett möjligt krig mot Ryssland."

Med titeln "Das Risiko iste erheblich"(Risken är stor) står det att läsa i en hemlig rapport att NATO varnar att Europa inte klarar en attack från Ryssland. Därför kräver ledande militärer en återgång till det Kalla Krigets kommandostruktur. NATO idensifierar dess förberedelser för krig mot Ryssland och Der Spiegel noterar att "Perioden av fred är slut, Kalla krigets kommandostrukturer är tillbaka."

De nya stridsgruppernas ansvarsområde blir att organisera storskaliga truppförflyttningar till Rysslands gränser och förbereda för en attack på Ryssland. Den tyska kommandot som är stationerad i Berlin och som spelar en nyckelroll i sammanhanget har massivt byggt upp den tyska militären under tre år och avser att utöka dess militära engagemang i NATO. Tyskland förberer sig för Krig.

Både Der Spiegel och NATO, i sin hemliga rapport, rättfärdigar förberedelserna för Krig som skulle hota miljoner människors liv, som en respons till den ryska annektering av Krim. Media och NATO i samma koalition som fortfarande förvränger och vänder upp ner på sanningen.

Det är inte Putins regim och dess militäta policy som utökar hotet om krig. De verkliga angriparna i Östeuropa är USA och dess allierade i Europa. USA har systematiskt försökt att omringa och underkuva Ryssland sedan Sovjetunionens upplösning för 25 år sedan och i februari 2014 har både Washington och Berlin iscensatt extremhögers statskupp mot den folkvalda pro-ryska Yanokovych-regering i Ukraina.

Att utmåla Ryssland som den aggressiva supermakten som väntar på sin chans att erövra Östeuropa- varför förstår jag inte, områden lämnades av Sovjetunionen frivilligt och efter överenskommelsen med USA- har använts av de imperialistiska makterna för att rättfärdiga NATO-truppernas förflyttningar till den ryska gränsen, vilket är ett avtalsbrott mellan USA och före detta Sovjetunionen.

NATO:s militära trupper utökades till 40 000, 2014/2015. De stationerade trupperna i de tre Baltiska staterna och Polen leds av England, Kanada, Tyskland och USA.

De nya insatserna menar Der Spiegel gör det klart att det inte handlar enbart om en reaktion mot Rysslands aggression utan måste ses som aktiva förberedelser för krig mot Moskva. Och magasinet avslutar att "knappast någon förväntar sig att Ryssland skulle kunna attackera ett NATO-land."

Men de militära förberedelserna för krig är naturligtvis inte ensidiga. Även från Rysslands håll pågår frenetiska ansträngningar att möta hotet från V-världen, främst på europeisk mark.

Men det finns ytterligare flera dramatiska och farliga händelser mellan de två största kärnvapenmakterna som den etablerade media i Väst "missat" att rapportera om. Den ena är att den högsta ryska militära  kommandot-chefen general Viktor Poznihir i maj i år deklarerade i Moskvas Internationella Säkerhetskonferens att Ryssland har dragit slutsatsen att Washington förbereder ett första kärnvapen-attack mot Ryssland.  

Den andra är rapporten är om att USA samlar in ryska DNA för det amerikanska flygvapnetslaboratorium. Tydligen avser USA att forska fram ett biologisk vapen som endast skall kunna skada ryssar. Information har kommit ut att utländsfinansierade NGO:s i Ryssland samlar in ryska DNA-prover från hela Ryssland för den amerikanska regeringen.

En tredje helt osannolik händelse- 10 november- är att i ansträngningen att hålla amerikanerna och européerna totalt i mörkret om vad som verkligen händer, som också ersätter Washingtons kontrollerade förklaringar, har den ryska nyhetsmedian RT tvingats att registrera sig som en "utländsk agent" i enlighet med Registreringslagen för Utländska Agenter(FARA) i USA.

Ett hårt slag mot yttrandefriheten borde all media i vår "demokratiska" Värld åberopa. Men icke.

Efter alla år av Washingtons, NATO:s och EU:s falska anklagelser och hot mot Ryssland lär den senaste  utvecklingen ytterligare spä på spänningarna. 

"EU-länder och andra följer efter. Nu är den farligaste perioden i världshistorien. Förlusten av fundamentala friheter och hot om kärnvapenkrig utgör mänsklighetens största hot" säger Prof. Michel Chossudovsky

Om Västvärldens ledare, Nordamerika, resten av den anglosaxiska världen och största delen av Europa, i synnerhet Nord- och Västeuropa, det vill säga denna skurkaktiga geopolitiska alliansen vill  ha ett 3:e VK nu och en kärnvapenkataklysm, eller om vi är arroganta och lurar oss själva att Ryssland skall ge efter inför hotet för ett totalt krig, eller om det ryska folket är så förtryckta och redo för uppror mot de styrande för att "BEFRIAS", eller om vi tror att den ryska militären är underlägsen, illa beväpnad, demoraliserad och kanske till och med illojal såsom de vill få oss att tro och att kriget denna gång skulle bli en promenad är svårt att säja.

Men en sak är säkert. Alla dessa extrema provokationer sedan början av 2000-talet och i synnerhet efter V-världens attack på Damaskus 2013 som Ryssland satte stopp för kan bara förstås som ett scenario att tvinga Ryssland till att ta första steget till krig mot V-världen.

Den våldsamma statskuppen i Ukraina iscensatt av USA och EU i februari 2014 hade mycket väl kunnat utgöra den brinnande punkten i det 3:e VK. Men Putin visade sitt stora statsmanaskap och ledarskap och avvärjde och löste alla attacker från Västvärldens militär provokationer när det var som absolut nödvändigast.

Att rädda Krim-halvön och dess ryska befolkning och även Rysslands intervention i Syrien efter den syriska regeringens begäran är två typiska exempel. Den ryska återhållsamheten, i att hämnas och att vägra att dras in i krig, har avslöjat Västvärlden som den aggressive, som lögnaren och som plundraren och har lett till ökad frustration bland V-världens ledare.

Det faktum att vi vanliga människor fortfarandet kan gå till våra jobb och utföra allt annat som vanligt har vi Putin och hans team i Kreml att tacka för och absolut inte våra egna regeringar.

Det faktum att de fejkade nyheterna, påhittade av CIA-chefen John Brennan och FBI-chefen James Comey i konspiration med Obama och Demokraterna, skapades för att just kontrollera president Trump framstår väldigt tydligt men de korrupta säkerhetstjänstemän, senatorerna, Demokratiska Nationella Konventet och den korrupta medias konstanta upprepningar av "nyheterna", dag in och dag ut, med förhoppning att onvandla lögnen till sanning kan komma att bli mänsklighetens Armageddon.

Inget kan rättfärdiga ett kärnvapenkrig. Och absolut inte dårskap. 

 

Intressant läsning: William Burr, USA Cold War Nuclear...."From East Germany to China", National Security Electronic Briefing Book No. 538, December 2015;  

För vidare läsning: http://the duran.com/Obama-hillary-clinton-.../; www.globalresearch.ca;  www.paulcraigroberts.org/2017/05/11/are-you-ready-to-die;www.trunews.com; www.fbo.gov/index?; http://stephenlendman.org;

 

 

 

USA: "Du skall inga andra... ha jämte mig"
Lee Oswald: "Jag är bara syndabocken."
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
onsdag, 21 mars 2018

Taggar (Etiketter)

Ukraina Mordet på Kennedy Demokrati Krim JFK Kina omringas Det är värd priset Trump/Putin Stanislav Petrov amerikansk fundamentalism Sanktioner mot Kina Merci beaucoup France Ukrains invasion av Krim Fejknyheter SBU Liberal demokrati Utrottningen i Östra Ukraina nonbeingzone Palatskuppen mot Trump IPE USA:s och EU:s inbland i ryska valet 1996 William Blum Northwoods Project Nordkorea USA: press på Kina Trump vs etablissemanget Ryska atleternas bannlysning Europas träldom Eviga krigspartiet Glöm fred i Syrien Folkstyre Ukrainas annektering av Krim H.R. 5732 MH-17 Papadopoulos Lundin Oil Vita västvärldens dominans Häxjakten mot Trump Sanning MSC Gramski Operation Gladio God Bless America Sydkinesiska Sjön Israel bombar Syrien Europeiskt återuppvaknande Västvärldens besatta kampanj Europas vansinne Trumps FN-tal Irans isolering Theokrati SOHR Vanessa Beeley JIT Manafort och Gates RAND Corporation Trump luras till krig Turkiet invaderar Syrien FN Forum för Krig Vänstern i koalition med högern The Kitchen USA:s tvåfrontskrig EU en dödszon Googlecensur Amerikansk korståg Konflikten eskalerar Västvärldens distopy Vita Hjälmarna Daniel McAdams Alvin A. Snyder Bombs for Peace Kommittén för befrielse av Irak Mörda Assad Falska vinster Religiös fascism Jugoslavien Avhumanisering Är det redan över för Trump? Statskupp i USA Chang Wanguau Det Turkiskt-kurdiska Kriget Splittrat EU Imaginär fiende Kiev-USA-Europa strategi Koreakonflikten Europas öde Bomba Iran Missiler mot Damaskus Protagoras Krigsvalet Jens Stolenberg KREAB QE Religionens ok Europeisk integritet Värdebaserad racism Betalda demostranter Jus ad bellum Nordkoreakrisen Obamas fredspris III:e Världskriget Slutgiltiga offensiv Der ez-Zor Västvärlden fångad i en våldspiral Östra Ghouta Sofisterna USA hotar Ryssland Ryska invasionen Bildt-Georgien USA:s finde nr 1 Solon atenaren Den islamistiska revolutionen i Iran 1978 Mjuk makt Amerikanska baser=Vasallstat Färgrevolution i Washington Vem fan bryr sig Obamas krokodiltårar Multipolär värld Det tar aldrig slut Yeltsin-Putin OPCW Alexis Tsipras 2 Statskupp Internationell rätt Revolution IS USA:s allierade Jack Ruby 11 september 2001 Krösus Statskuppen i Iran 1953 Imperialismen Underkastelse eller Krig Slakten I mosul Vem tjänar på giftattacken? Project Veritas Ansvarsfull europeisk politik Putins tal Syriza 5 minuter innan "midnatt" Annektering EU:s förlängda sanktioner mot Ryssland Skyldigheter USA:s terrorhandlingar Warren-kommissionen El Pais Färgrevolutionen i Iran 2018 Carl Bildt Modern Imperialis Obama en bedragare Reporter utan Gränser Amerikanska Gulag Undrminera EU Meningslöst att tala med Väst Nytt sarinattack på väg Plundring av Grekland G20-mötet SvD Rysslands oövervinliga vapen Ansvar Europas krigsbrott Lee Harvey Oswald Spetznaz nätneutralitet Petrodollar Imperialismens logik Obama en krigsförbrytare USA:s krigsbrott i Mosul "Ryska propaganda" Acela-korridoren George Sorros Europa:stumma underhuggare Jan Öberg Mordet på Milosevic Hamburg en krigszon Fredrik Karén Putin:lämna oss i fred Mördarorganisationen NATO USA:s krigsbrott Ukrainanazisternas manifestation Konspirationsteori Deir ez-Zor Trump Oligarkernas fiende Internetcensur Georgien Svavlet An die Freude Ukronazisterna PropOrNot McCarthyismen William Binney USA-ledda Imperiet Det globala dårhuset Förbjud Vänsterrörelsen Udo Ulfkotte 2 minuter innan midnatt USA:s statskupper John Kiriakou Uncle Sam vilken mandat har dem Falska alternativ till Krig kommissionen skrev ett brev kanadensiska antidopping Modern Imperialism Jag måste ställa frågan med vilken auktoritet den amerikanska Morder på Syrien 15 år efter 9/11 USA :s planer kräver inte fred Obams fredspris OPCV han vill FN-rapporten om Israel och apartheid Lance deHaven-Smith Ändlös konflikt därför leda ett internationell upprop

Toroni

Besökare

Vi har 58 besökare och inga medlemmar online